Följ oss

9 miljoner i månaden på Onlyfans?

Photo: Privat

9 miljoner i månaden på Onlyfans?

Ska man ge sig på ett försök på Onlyfans? Någon som går igång på mediokra män alldagligt skick..

Ramlade över Magan Bartons Instagram, är man villig att pynta ca 50 spänn så kan man tydligen få se henne naken och man är inte ensam om att göra det! Kvinnan drar in PENGAR samtidigt som ensamma män sitter och fluktar hemma i lägenheten, ja, jag tror dem bor i lägenhet .. 

Onlyfans lanserades 2016 som ett alternativ för ”kreatörer” att sälja sitt innehåll, såväl bilder som videos, till betalande medlemmar.

Sajten har med tiden lockat till sig flera porrstjärnor, samt unga tjejer som säljer avklädda bilder till prenumeranter.

Ett koncept som har mötts av både ris och ros det senaste året.

Megan Barton Hanson, känd från den brittiska realitysåpan ”Love island”.

26-åringen – som dessutom har 1,7 miljoner följare på Instagram – berättar att hon har köpt ett helt lyxhus i London för pengarna hon tjänat genom att publicera underklädesbilder på Onlyfans.

Brittiska The Sun skriver att Megan Barton Hanson kan tjäna uppemot nio miljoner kronor i månaden.

– Det har definitivt hjälpt mig att köpa mitt drömhus och det har gett mig pengar för alla nya möbler, säger hon till The Sun.

Realitystjärnan säger att hon ”tar tillbaka makten” genom att själv styra över sitt innehåll samt är stolt över vad hon har åstadkommit.

Sajten får kritik

Megan Barton Hanson berättar vidare att många tjejer kontaktar henne för råd och tips om hur de själva ska gå tillväga.

Då har Meghan Donevan, forskare på organisationen Talita som hjälper människor ut ur prostitution och pornografi, varnat för att gränsdragning på sajten kan vara svår – speciellt i tider som dessa där många har det knapert ekonomiskt.

– Man kanske börjar med att lägga upp några avklädda bilder och känner att man kan kontrollera sina gränser, att man kanske bara gör det här tillfälligt för att tjäna lite pengar. Problemet är att det inte är det som köparna, männen, efterfrågar, säger säger Meghan Donovan och fortsätter:

– Till slut tvingas kvinnorna lägga upp grövre innehåll, om de vill tjäna samma summor som innan. Någonstans på vägen tappar man greppet och då blir det allt svårare att ta sig ut. Om kvinnan är desperat, särskilt i dessa tider, är det svårt att tacka nej.

Finns alltid en baksida till allt.. 

David Holm

Big swinging dick at the cracker factory

Klicka för att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fler artiklar i Bilder

Reklam Northern Hooligans Shop

Populära

Facebook

Reklam Northern Hooligans Shop
Till toppen