Följ oss

Analys inför V75 Jägerso

Poddar

Analys inför V75 Jägerso

Analys inför V75 Jägerso

V75 22/10 Jägersro

Omgångarna senaste veckorna har för ögat sett väldigt enkla ut. Denna omgång känns roligare och mer öppen, samt att jag ser flera scenarion och möjlighet till stor utdelning.

Avd 1:

Quenchless Tile har visat sig vara en häst som är kvick ut och inte släpper ledningen alls. Han älskar ledningen. Jag tror inte han har någon respekt med sig, så detta kan bli rivigt.

Så jag har letat värdet. 4. Rampant är stark och van vid hårt motstånd, är dock sällan med långt fram, men Adrian gillar hemmaplan. Har även med hästarna 8-9, Lucky Guy Boko & Thorondor.

Spelförslag: 1, 4, 8, 9

Avd 2:

Spik! Finns några intressanta hästar, men jag väljer bästa hästen och hoppas att de inte blir allt för långt fram. Jägersro är oftast svårt att jaga ner ledaren då upploppet är kortare och banan brukar va snabb. Men jag kommer heja hem 12. lady Beluga

Spelförslag: spik: 12. Lady Beluga

Avd 3:

3 hästarslopp. Volten avgör lite vad som sker. Omstarter, galopper? Smile Silvio, Con Crowe & Lozano Boko.

Spelförslag: 4, 6, 7

Avd 4:

Här är jag mest taggad på att se 14. Even Steven! Tror han är bäst här. Sen har vi Spurtstarka Under Armour, men han vill rygga fram och ta dem till slut. Senast fick vi även se Kash Keeper först i mål vilket känns bra och följer därför med. Tar även med 9. Elephant, även fast jag tycker att han tar vatten över huvudet här. Men magkänslan säger nått..

(Kommer även vara med på en trio i detta lopp)

 

Spelförslag: 2, 9, 14, 15

Avd 5:

Spännande igen. 1 Bravo Sabotage till ledningen och sen över? Så spelar inte jag! 💰︎

Här ska jag hitta värde, tre hästar spelade till under 3%Förstår, sämsta spåren på kort distans på Jägersro. Kanske får äta upp detta, men tycker att dem är så mycket bättre än vad procenten säger. 

Hade vi bytt plats så hade även procenten gjort de. Mina skrällar är 10. Asnaur Dei Rum, 11. Stenson & 12. Behovs Bars

Spelförslag: 1, 10, 11, 12

Avd 6:

Här har vi spiken. Tar ledningen, är starkast, snabbast och bäst. Springer på hemmaplan. Galopp emot.

Spelförslag: Spik 1. Laradja Vrijtouth

Avd 7:

Bästa loppet, Müllers Memorial. Här ska man egentligen följa hjärtat. För mig vinner 6. Honey Mearas detta. Men känns elakt att ha sånna förväntningar mot detta motståndet.

Spelförslag: 1, 2, 6, 12

 

Figaros travsnack

Brinner för trav, spelar efter min egna analys, går för att vinna dem stora pengarna. Rygga gärna mina spel eller ta del av tips.

Klicka för att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fler artiklar i Poddar

Reklam Northern Hooligans Shop

Populära

Facebook

Reklam Northern Hooligans Shop
Till toppen