Följ oss

Andrew Tate, snart ett minne blott?

Underhållning

Andrew Tate, snart ett minne blott?

Andrew Tate, snart ett minne blott?

Andrew Tate kliver ut Big Brother 2016

Är vi glada över att han är borta från offentligheten? Kommer han öppna upp konto på Donald Trumps egna sociala plattform Truth Social?

Kan själv distansera mig från det med knasiga han säger och kan underhållas av hur han rullar över repportar som inte vet hur dem ska förhålla sig till en narcissist. Tror dock det finns en hel del ”Dudes” där ute som går på detta rakt av och det kan snabbt bli farligt.

Han har snabbt blivit en av världens mest kändaste människor och står ibland dem mest eftersökta personerna på youtube, twitter och google. Är detta slutet då han inte kan nå ut med sina konterversiella utbrott? 

Tror detta kan vara slutet av Tate på ett bra tag, folk som skriker högt och snabbt blir kända för extrema åsikter försvinner ofta lika fort som dem blommade upp. Kan faktiskt vara skönt att låta öronen andas lite och inte lyssna på honom ett tag..

//Influencern Andrew Tate har blivit avstängd från Facebook och Instagram för att ha brutit mot dess policyer, har sociala mediejätten Meta bekräftat.

Moderbolaget till de två plattformarna sa att det hade tagit bort Tates officiella konton för att ha brutit mot dess regler kring farliga organisationer eller individer och att han nu förbjudits att använda antingen Facebook eller Instagram.

Herr Tate blev berömmelse när han dök upp i reality-tv-programmet Big Brother 2016, men han togs bort från programmet efter att en video dök upp på nätet som såg ut att visa honom attackera en kvinna med ett bälte – ett klipp som han hävdade hade redigerats .// – Näringsliv

 

David Holm

Big swinging dick at the cracker factory

Klicka för att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fler artiklar i Underhållning

Reklam Northern Hooligans Shop

Populära

Facebook

Reklam Northern Hooligans Shop
Till toppen