Följ oss

Balenciagas ägare säljer groteskt konst föreställande barn

Bilder

Balenciagas ägare säljer groteskt konst föreställande barn

Balenciagas ägare säljer groteskt konst föreställande barn

VARNING FÖR BILDERNA! Balenciagas senaste kampanj som har vuxit till en skandal de senaste 3 veckorna. En kampanj som visar bilder på små barn som poserade med väskor med nallar klädda i S&M bondage-utrustning; den andra en handväska på ett kontor som sitter på en hög med papper med en sida från en dom från Högsta domstolen om barnpornografi ovanpå.

Den sjuka historien slutar tyvärr inte där.

François-Henri Pinault som är VD och ägare för Balenciagas moderbolag Kering som också äger en rad andra lyxvumärken som Gucci och Yves Saint Laurent. Familjen Pinault äger också ett holdingbolag som heter Groupe Artémis som i sin tur äger ett auktionshus som säljer grotesk konst som föreställer nakna barn med muterade kroppar och könsorgan för ansikten. Aktionshuset Christie’s som finns har aktionshus världen över.

François-Henri Pinault

Nu är det fan dags att det stormar ordentligt? Begrav varumärket Balenciga? Avskeda alla inblandade i den här skandalen? Hur kommer det sig att när någon trött influenser anställt svart städhjälp så skrivs det artiklar från alla mediahus, det stormas på nätet, de blir av med alla framtida samarbeten men när de här jävla asen till företag helt öppet sexualiserar barn, då blir det en smäll på fingrarna och inte en jävla kändis vågar använda sina plattormar till något vettigt?

Balenciaga har en butik på NK (Nordiska kompaniet), varför limmar inte folk fast sig i deras butiker, sprutar olja på NK,s fasader, varför rullar allt bara på som vanligt? NK har inte ens besvarat Balanciagas skandal? Aktivister kan kriga för våtmarkerna men det här ska sopas under mattan?

NK Stockholm

Varför skriver inte Aftonbladet, Expressen och alla andra nyhetssidor om detta? Kan jag leta upp detta med noll resurser, då sitter dessa företag redan på informationen men skiter i att publicera det!

Vart är alla jävla godtyckliga kändisar och influensers som ska sitta som fånar och småle i talks-shows med Bianca Ingrosso? Stå upp för något, spotta på NK,s dörrmatta och gör lite Instagram inlägg där ni bränner era Balenciagas. Passivitet är samma som delaktighet när det kommer till detta enligt mig.

Här nedan kommer konstverk som sålts på Christie’s , de har sålt liknade verk under nästan 20 år. Ett konstverk, som kostar 140 000 dollar, heter F*ck Face. Det är en manlig småbarn med en erigerad penis i stället för näsan och en anus i stället för munnen. Konstverket visar pojken gå med en stor brun t-shirt på och lila sneakers.

Bild från Christie’s

Ännu en störande bild visar ett litet barn med två huvuden, och deras ansikten förenas av vad som verkar vara en slida. Den heter Two Faced C*nt och den såldes för mer än $111 000.

Bild från Christie’s

Lotta Volkova, stylist till Balenciaga, har ofta upplagda bilder av barnmisshandel och smuts på sin Instagram. Hennes Instagram har ändrats till privat sen skandalen, det är var fylld med bilder som jag inte ens kan lägga upp på magasinet. Detta är en av de minst sjuka bilderna och då är detta ändå helt absurt.

Lotta Volkova´s Instagram med #holidays
Lotta Volkova

 

Drog mig från att publicera de här bilderna och artikeln,  passiar inte in i magasinet men ingen annan skriver om det och historien kring Balenciaga späs ut av media och snart är det glömt och allt är tillbaka som vanligt för dessa vidriga företag. Dela gärna artikeln i sociala medier med hjälp av Facebook-knappen längst upp artikeln.

David Holm

Kära läsare, Allting som struntprat.se producerar får du ta del av utan kostnad. Att skapa en bra produkt inom det här fältet kräver mycket tid och kreativitet,  ändå är det inte speciellt lönsamt.
Jag skulle därför bli otroligt glad om du ville vara med och stödja det här projektet. Allt stöd går till att täcka kostnader för att driva magasinet. Swish: 073-333 03 30

David Holm

Big swinging dick at the cracker factory

Klicka för att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fler artiklar i Bilder

Reklam MVP Ad

Populära

Reklam MVP Ad
Till toppen