Följ oss

Brinner till ordentligt i Londonderbyt!

Bilder

Brinner till ordentligt i Londonderbyt!

Brinner till ordentligt i Londonderbyt!

Det började när Tottenham kvitterade till 1-1 efter 68 minuter genom Pierre-Emile Hojbjerg.

Ett mål som fick känslorna att svalla över där Spurstränaren Antonio Conte firade målet vilt mitt framför Chelseatränaren Thomas Tuchel.

De bägge tränarna rök då ihop med varandra innan andra ledare klev emellan och de bägge fick gult kort, här hade den historien kunnat sluta…

Dejan Kulusevski förlorade boll på egen planhalva och Raheem Sterling kunde spela upp Reece James som säkert satte in 2–1, Tottenham skulle komma tillbaka på tilläggstid. I den 96:e minuten nickade Harry Kane in 2–2 på en hörna.

Efter slutsignalen så bröt ett nytt storbråk ut mellan tränarna när de skulle skaka hand med varandra. Den här gången fick bägge tränarna rött kort av domaren Anthony Taylor.

– Jag trodde att när man skakar hand så kollar man varandra i ögonen men Conte hade en annan åsikt. Det var inte nödvändigt, men många saker är inte nödvändiga, säger Tuchel till Sky Sports.

Otroligt kul när det brinner till och hela temperaturen på matchen lutade åt att det skulle brinna av någonstans, ett utlopp för aggressivt på planen och en match Tottenham borde ha tagit hem, 2-2 och poäng är poäng och alltid extremt roligt när manager/tränare förlorar förståndet! 

David Holm

Big swinging dick at the cracker factory

Klicka för att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fler artiklar i Bilder

Reklam Northern Hooligans Shop

Populära

Facebook

Reklam Northern Hooligans Shop
Till toppen