Följ oss

Chef´s Table : Pizza , sevärd?

Chef´s Table : Pizza

Chef´s Table : Pizza , sevärd?

Netflix

Har du inte Netflix? Tufft, lev livet helt ovetande om en av dem bästa dokumentärerna om matlagning.

Det är nästan värt att betala för Netflix bara för att kunna se alla säsongerna av Chef´s Table! Panta burkar, råna någon tuggummi-automat, pengarna sak fram, så att du kan se serien!

Chef’s Table är tillbaka med sin sjunde säsong och den här gången kretsar dokumentärserien kring pizza. Här är alla detaljer om Chef’s Table: Pizza. Vem älskar inte Pizza? 

Chef’s Table är en av de högst rankade amerikanska dokumentärserierna som visar hyllade internationella kockar som gör fantastiska saker med mat, i säsong ett får vi möta den svenska kocken Magnus Nilsson som var köksmästare på världskända Fäviken, Fäviken stängde ner 2019 i samband med att Magnus valde att avsluta sin anställning som köksmästare.

 Varje kock har olika inställning till matlagning, och den här serien ger en detaljerad inblick i kockarnas liv och lyfter fram deras passioner, talanger och deras unika matlagningsstil.

Den här Emmy-nominerade serien är tillbaka med en ny säsong och den här gången är den mycket mer intressant att se eftersom den fokuserar på maten som är känd över hela världen: Pizza.

Alla dras till pizza på grund av dess läckra pålägg och rika smak. Den här säsongen heter ”Chef’s Table: Pizza” och alla sex avsnitten av denna långvariga kulinariska dokumentserie släpptes på Netflix den 7 september 2022.

David Holm

Big swinging dick at the cracker factory

Klicka för att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fler artiklar i Bilder

Reklam Northern Hooligans Shop

Populära

Facebook

Reklam Northern Hooligans Shop
Till toppen