Följ oss

Christer Sandelin skär sönder grannens däck

Underhållning

Christer Sandelin skär sönder grannens däck

Christer Sandelin skär sönder grannens däck

@aftonbladet

En känd artist åtalas för att ha skurit sönder däck på sin grannes bil med en kökskniv. #aftonbladet

♬ originalljud – Aftonbladet
TikTik från Aftonbladet

En känd artist åtalas för att ha skurit sönder däck på sin grannes bil med en kökskniv skriver Aftonbladet. Många undrar såklart vem det är? Vi går ut med att den åtalade artisten är Christer Sandelin. Nu tänker ni att Christer Sandelin inte är tatuerad, det är han sen några år tillbaka!

Vi har även lyckats matcha ihop google street view med bakgrunden som syns i videon från Polisen , se bild nedan. 

Sandelin är känd från grupperna Freestyle och Style, men också som soloartist. Sandelin har arbetat mycket tillsammans med Tommy Ekman. 1992 gav han ut albumet Till månen runt solen där samtliga texter skrevs av Jonas Gardell. Sandelin har också flera gånger deltagit i den svenska Melodifestivalen.

Varför går inte Aftonbladet ut med detta? Det spekuleras på nätet om att det kan vara Dregen från rockgruppen Backyard Babies, många tyckte sig känna igen Ralf Gyllenhammar som sjunger och spelar gitarr i den svenska hårdrockgruppen Mustasch, vissa gissade till och med på Sveriges guldgosse Robin Bengtsson.. Men icke! 

Anledningen till varför Aftonbladet väljer att inte gå ut med detta är enligt mig att namnge Sandelin ger lägre effekt än att dölja namnet. Döljer de namnet så kommer det automatiskt skapas ett intresse att gräva i vem det kan vara, läsare integrerar i kommentarerna för fullt och kommer med tips, tankar och galna idéer.

Det öppnar upp för spekulation, kändisar måste gå ut och försvara sig. Detta har alltså inget att göra med att ”skydda” gärningsmannen utan ett effektivt sett att få bättre viral effekt på artikeln. Alla vill ju veta?  

Bild: Polisen

Vad handlar bråket om då? Vem bråkar Sandelin med?

Grannen, som är målsägande, säger i förhören att bakgrunden till händelsen bland annat ska handla om ett poolbygge. – NN (exmaken) har flera gånger velat avbryta det bygge som skett på vår tomtgräns för vilket (artisten) inte har något bygglov, säger grannen. Grannarna yrkar på skadestånd om 2003 kronor, vilket motsvarar kostnaden för byte av däcket.

Ena grannen som vi kan gå ut med heter Sandra Charléz och har varit programledare i flera år på Mix Megapol samt på Vaken med P3 & P4, arbetat som koncept- eventansvarig- och projektledare på Bauer Media. Det är alltså två ”kändisar” som bråkar om ett poolbygge. Kollar man upp tomtgränser och själva poolen så ser det inte så trångt ut men kan tydligen handla om att själva däcket kring poolen blommar ut mot Charléz tomtgräns och ger en insyn på hennes tomt.

Så det handlar alltså om två kändisar som är i krig med varann! Sandelin som öppet röstar höger/SD och så Charlez som är vänster/pride och jobbat på Sveriges Radio.

Tomtgränsen vit streckat och poolen som det bråkas om. Bild Hitta.se

Kära läsare, Allting som struntprat.se producerar får du ta del av utan kostnad. Att skapa en bra produkt inom det här fältet kräver mycket tid och kreativitet,  ändå är det inte speciellt lönsamt.
Jag skulle därför bli otroligt glad om du ville vara med och stödja det här projektet. Allt stöd går till att täcka kostnader för att driva magasinet. Swish: 073-333 03 30

David Holm

Big swinging dick at the cracker factory

Klicka för att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fler artiklar i Underhållning

Reklam Northern Hooligans Shop

Populära

Facebook

Reklam Northern Hooligans Shop
Till toppen