Följ oss

Dagen D i NHL & framtida slutspelet

Sport

Dagen D i NHL & framtida slutspelet

Dagen D i NHL & framtida slutspelet

Nu har den sista dagen för NHL lagen att förändra sin laguppställning genom att byta spelare med varandra. Vi har fått se ett gäng massiva trader de senaste veckorna som varit.
 
Den största av alla var väl den när New York Rangers rent utsagt rånade Chicago BlackhawksPatrick Kane.
Lagen i Eastern Conference har bokstavligt maxat sina trupper inför det stundande slutspelet och den riktiga finalen stå mellan lagen i Öst i serien innan Stanley Cupfinalen.
 
 
Vilka lag har då lyckats bäst? Boston har haft en makalös säsong redan innan man förstärkte laget med spelare som Orlov Hathaway och Bertuzzi. Boston är byggt som ett slutspelslag kommer vara tuffa, grisiga och näst intill livsfarliga att möta.
Laget är perfekt byggt för att kunna gå hela vägen i år men det finns flera hinder på vägen New Jersey Devils har inte heller de legat på latsidan när man plockade in Timo Meier från Sharks för en hot dog och en läsk.
 
Sen har vi nog seriens bästa offensiva lag nu när man fyllt på med ännu mer nitroglycerin till en redan maxad laguppställning New York Ranger har bestämt sig att i år är det som gäller.
 
Med kanske NHL:s bästa topp sex forwards kommer man tillsammans med Boston gå in som klara favoriter och den explosionen som väntar om dessa två lag tar sig till Conference finalen kommer vara episk och jag kommer offra både jobb och familj för att njuta av dessa två dominanter göra upp i något som endast kan liknas vid de gamla romerska gladiatorspelen.
 
Emil Dufva

Örebros hetsigaste Luleå supporter Big swinging DICK at bortastå!

Klicka för att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fler artiklar i Sport

Reklam Northern Hooligans Shop

Populära

Facebook

Reklam Northern Hooligans Shop
Till toppen