Följ oss

Dagen D – SHL Premiären är här!

Bilder

Dagen D – SHL Premiären är här!

Bild: SHL.SE

Dagen D – SHL Premiären är här!

Idag är dagen med stort D. Premiären som vi alla väntat på SHL 2022
 
Jag önskar jag kunde säga alla men det finns fortfarande en fanskara som slickar såren där försäsongen mest känts tung och som ett stort mörker.
 
Ett slumpmässigt sammanslag förstörde en hockeyfest för en hel stad och försatte oss i en djup depression som sedermera förstärktes av tunga tapp, som Linus Omark vilket i säg är helt omöjlig att ersätta därefter försvann även Lepistö och Andreasson som också de har vart svåra att ersätta.
 
Förhoppningsvis är botemedlet för detta nedsläppet som sker idag kl 18:00 mellan Luleå och HV71 som varit på semester i Allsvenskan det senaste året.
 
Kommer Luleås tyngre och grisigare lag gå tillbaka till tråkhockeyn som när den utförs på rätt sätt vinner matcher och blir en gigantisk vagel i motståndarnas ögon? En sak är säker, Sekten kommer alltid stå upp för deras stålmän och försvara spelidén än hårdare ju mer de andra lagens fans klagar.
 
Nog om Luleå och det året som gått utan nu blickar vi framåt och det finns många ämnen man kan ta upp för diskussion. Kommer Ryan Lasch vara lika fredad i år när det kommer till filmningar, kommer Joel Lundqvist fortsätta ha tillgång till domarrummet i pauserna eller kommer äntligen den tappade kusinen från landet Oskarshamn äntligen sluta ställa till oreda i serien och finna sig att parkera på 14.e platsen där laget egentligen hör hemma?
 
Hockey Highlights – Ref cam
GP
Det finns fler ämnen att ta upp men listan är alldeles för lång för att nämna i en artikel som denna men är det nåt som måste beröras så är det faktiskt vilka jag tror möts i en Finalserie och vilka som faktiskt går vinnande ur denna.
 
HV71 har flera experter tippat som både som seriesegrare och vinnare av SM-guldet och jag är beredd att hålla med där. Det som talar emot är att senast man gjorde en liknade satsning så slutade det med degradering. Detta kan absolut vara ett reellt scenario när säsongen sammanfattas i Maj 2023 men troligtvis kommer det vara omvänt och att laget fått gå en hård finalserie på 7 matcher där tyvärr Luleå fått genomlida en andra raka finalförlust.
 
Detta grundar jag på att varje gång jag åkt upp för att se en finalmatch så har laget förlorat och jag kommer banne mig åka upp denna säsong också oavsett om det blir en sjukhusvistelse eller ej den här gången igen..
 
Emil Dufva

Örebros hetsigaste Luleå supporter Big swinging DICK at bortastå!

Klicka för att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fler artiklar i Bilder

Reklam Northern Hooligans Shop

Populära

Facebook

Reklam Northern Hooligans Shop
Till toppen