Följ oss

Dagen då jag knäckte internet

Underhållning

Dagen då jag knäckte internet

Dagen då jag knäckte internet

Vad är det egentligen som gör något viralt, känns som det här är människans bästa och sämsta egenskap. Vi älskar att lyfta upp kändisar med vi älskar också att rasera. Vi är ett par jäkla ondskefulla saker egentligen. 

Aja med det sagt så fick jag känna på hur det är att gå viral, fan jag älskar det, hybrisen är totalt samtidigt som svetten rinner ner för pannan.. ”Hur kommer jag kunna göra ett inlägg nu som säkerligen inte når en halvmiljon visningar?”

& nej du har inte sett en video innan min på Tik-tok, det är inte möjligt!  Halvmiljon visningar senare så har både Tramsfrans, Expressen och Aftonbladet fått vittring. Komiker som gör rena ris-offs videos utan att ge kredd, det är okej, kommer sno av er i framtiden. Göra en standup och kliva upp sekunden innan er och dra ert skämt.. 

@kungholm

Hur man vet att någon har pengar! 20h i taxiresa till Paris? #pengarärpengar #tiktokändis #fördig #försigsidan #misstag

♬ originalljud – David Holm
David Holm

Big swinging dick at the cracker factory

Klicka för att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fler artiklar i Underhållning

Reklam Northern Hooligans Shop

Populära

Facebook

Reklam Northern Hooligans Shop
Till toppen