Följ oss

Deadline och mellanmjölk

Sport

Deadline och mellanmjölk

Deadline och mellanmjölk

Då har vi stängt värvningsdeadlinen för 2023. Som alla har sagt tidigare så har det saknats pulver ute på marknaden och det har även seglat de senaste dagarna i värvningar.
 
Bland all mellanmjölk är det ändå några som sticker ut. Peter Cehlarik till Leksand är väl en av den senaste tidens bästa värvningar, även om man skeppade iväg Carter Camper för att få plats med Cehlarik så är det en bra värvning som ger stabilitet i framtiden för Dalaklubben.
 
En annan värvning som jag måste berömma är att Brynäs landar en meriterad målvakt i Jussi Olkinoura som har både OS-guld och VM-guld på meritlistan. Detta va kanske inte värvningen som man behövde i mina ögon då defensiven är det som har varit Brynäs stora dilemma detta år. Brynäs är det lag som släppt in flest mål i Ligan och man kan inte klandra målvakterna man haft men det är lättare att värva en spelare under pågående säsong än en helt ny backbesättning.
 
Även Färjestad fyndade strax innan deadline då man värvade Brendon Davidson som har 180 NHL matcher under bältet. Brandon är en defensiv back på rejäla 95 pannor. Ett bra kap för värmlandsklubben.
 
Luleå Lyckades också få till en värvning som kanske mest sticker ut för att man satsar på det trygga hemtama då man tog hem Niklas Olausson som troligtvis får chansen att avsluta sin karriär i Klubben i hans hjärta.  Med Olausson får Luleå ett par skickliga handleder vilket saknats och ett klubbhjärta.
 
Emil Dufva

Örebros hetsigaste Luleå supporter Big swinging DICK at bortastå!

Klicka för att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fler artiklar i Sport

Reklam Northern Hooligans Shop

Populära

Facebook

Reklam Northern Hooligans Shop
Till toppen