Följ oss

Du har förgiftat dig själv..

Youtube

Du har förgiftat dig själv..

Av alla eländen som regelbundet tillfogas mänskligheten stora som små, så är få så eländiga som en riktig baksmälla. Så smärtsamt att man undrar hur man efter all denna tid inte kan ha hittat ett botemedel.

Om forskarna inte har ett botemedel mot cancer, det vettigt.. jag köper det.. men förkylningen, mensvärk?

Det är en sjukdom som kan förebyggas genom ”vuxna” beslut: drick inte..

Ändå har människor genom tiderna funnit vad som tycktes vara goda skäl att hävs i sig alkohol. En attraktion är alkoholens kraft att avhämma – att äntligen tillåta oss att ge någon ett oanständigt förslag. Alkohol kan också övertyga oss om att vi har hittat sanningen om livet, en tröstande upplevelse som TYVÄRR kommer med konsekvenser i form av en rejäl baksmälla.

En baksmälla når sin topp när alkohol som har hällts i kroppen slutligen elimineras från den – det vill säga när alkoholhalten i blodet återgår till noll. Giftet är nu borta, men skadan den har gjort är det inte. En rejäl baksmälla kommer att involvera någon kombination av huvudvärk, orolig mage, törst, illamående, diarré, darrningar, trötthet och en allmän känsla av elände.

Genom alkoholens lins verkar världen trevligare. Jag dricker för att göra andra människor intressanta.

Självkörande bilar, fotbollsdribblande robotar, mass-vaccin för covid på några månader men forskare har ännu inte hittat alla botemedel till detta elände..

Detta är en folksjukdom som borde subventioneras av staten, vaccin mot påssjukan fick man som liten knodd, måste ju gå att lösa det här helvetet (bakisfyllan) som i min ålder (34..) ska pågå i minst 2 dagar!

Tills dess, vila, ät pizza, kolla Netflix.. Hoppas ni mår lika dåligt.

David Holm

Big swinging dick at the cracker factory

Klicka för att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fler artiklar i Underhållning

Reklam Northern Hooligans Shop

Populära

Facebook

Reklam Northern Hooligans Shop
Till toppen