Följ oss

En digitalt föryngrad Harrison Ford!

En digitalt föryngrad Harrison Ford!

1969 lever den amerikanska arkeologen och äventyraren Indiana Jones mot kontroverserna kring rymdkapplöpningen. Jones har börjat känna tvivel när den amerikanska regeringen rekryterade tidigare fiender från andra världskriget i desperation för att slå ut Sovjetunionen i tävlingen. Hans guddotter, Helena, följer med honom på hans resa. Samtidigt är Voller, en NASA-medlem och före detta nazist involverad i månlandningsprogrammet som vill korrigera världen till en bättre plats som han tycker är lämplig.

Skådespelare

När filmen först presenterades så ska jag erkänna att jag tyckte det kändes onödigt att föröka väcka i liv i en franchise som kändes begrav för många år sen och en Harrison Ford som kanske inte har åldern med sig för att axla rollen som Indiana Ford.. Detta var tills jag såg trailern! Jisses vad bra den var och jag fick gåshud sen jag ska även lista  de två stora anledningarna till att detta kommer bli årets film 2023!

#1. Den regisseras av James Mangold. Killen är en fantastisk regissör och regisserade nyligen en svanesång för en annan extremt älskad filmkaraktär med ”Logan”, som är en av de tre bästa serietidningsfilmerna som någonsin gjorts. Kolla in den här listan av mästervärk! 

#2. Rollbesättningen. Ford skulle alltid behöva återvända men att ha Sallah tillbaka är fantastiskt och de nya tilläggen rockar också. Mads Mikkelsen är utan tvekan den bästa skurkskådespelaren som jobbar just nu och är ärligt talat den perfekta personen att spela nazist. Antonio Banderas är en levande legend..

Den här trailern träffade alla toner jag ville ha. Fantastiska miljöer med begränsad CGI, gammaldags klassiska Indiana Jones punch-lines . En sak som gjorde mig lite skeptisk var när Ford nyligen nämnde att det fanns scener i filmen där han var digitalt avåldrad. Däremot såg det jävligt bra ut i den trailern.

David Holm

Big swinging dick at the cracker factory

Klicka för att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fler artiklar i Underhållning

Reklam Northern Hooligans Shop

Populära

Facebook

Reklam Northern Hooligans Shop
Till toppen