Följ oss

Extra insatt V75 på Dannero

Bilder

Extra insatt V75 på Dannero

Extra insatt V75 på Dannero

Tufft att hitta hem igår, vilket ingen gjorde.. Analysen var på sina ställen inte långt ifrån men skrällarna radade upp sig och det är svårt att ta höjd för 0 % spelade hästar.

Levererar vanligtvis min analys inför lördagarnas omgång och kommer inte lista dagens lopp men missa inte en bra travsöndag.

Kastar in några rader från Danneros travbanechef Henrik Montin.

https://www.arenadannero.se/alla-event/2022/augusti/595345-dannero-7-augusti/

// De senaste åren har stall Öystein Tjomsland och Stall Jan-Olov Persson utkämpat en hård kamp i kallblodsloppen i allmänhet och i unghästloppen i synnerhet.

Dagens tävlingar utgör inget undantag och de två stallen står för 13 av de 24 finalisterna i dagens två stora unghästlopp. Imponerande!

Stall Persson har ett numerärt övertag i Svenskt Kallblodskriterium med halva startfältet (6 av 12!) men Stall Tjomsland kanske ändå får räknas som favoriter då deras Bore Mikkel sett helt lysande ut och är alltjämt obesegrad efter sex starter. I Kriteriestoet är rollerna omvända. Stall Tjomsland selar ut med 3 finalister, medan Stall Persson har ett sto med i finalen, Lannem Stella. Även hon har gjort allt rätt hittills och vunnit sina samtliga fem starter och får bära favoritskapet här. Hur som helst kommer vi att få se 24 väldigt fina unga kallblod och är man med i finalerna så har man chans att vinna.

För vår egen del så håller vi kring Dannero naturligtvis en extra tumme för Lome Hilda och Stefan Edin som försvarar hemmalagets färger. Stall Edin som för andra året i rad har kvalat i en häst till Kriteriestoet, starkt. //

Figaros travsnack

Brinner för trav, spelar efter min egna analys, går för att vinna dem stora pengarna. Rygga gärna mina spel eller ta del av tips.

Klicka för att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fler artiklar i Bilder

Reklam Northern Hooligans Shop

Populära

Facebook

Reklam Northern Hooligans Shop
Till toppen