Följ oss

Farsan satsar allt eller inget på vinst

Sport

Farsan satsar allt eller inget på vinst

Farsan satsar allt eller inget på vinst

Jake Paul har lurat in Tommy Fury till en ”allt eller inget”-satsning inför deras fight i helgen.

Grabbarna är äntligen inställda på att få till en fight i Saudiarabien på söndag (26 februari) kväll efter månader av väntan på sina fans. Jag trodde inte det skulle ske och om förväntan på att se vem som kommer att vinna ut inte räckte, har Paul erbjudit Fury en stor satsning bara några dagar innan matchen:

Kameran klipper sedan till Tommy Fury, som ler när han tar en klunk av sitt vatten men efter att ha sett Jake Paul ställa sig upp, hoppar Tomm Fury upp på fötter och frågar vad hans motståndare ska göra.

Har aldrig sett någon som inte vill ta ett bet lika mycket som Tommy i det läget, han vill inte riskera att åka hem med noll pengar pga ett förhastat beslut, aldrig! Tommy gör också försök till att driva diskussionen i en annan riktning. Då händer det som chockar även Tommy.. 

Big John Fury hoppar in och går med på vadet. ”Du har en deal”, ropar han bakom sin son. ”Allt eller inget. Du har hört det.” 

Jag kan inte annat en att skratta högt över att de går rakt i Jake Pauls fälla. Det finns en överhängande chans att Tommy inte kommer att ta hem den här matchen och då förlora sin största ekonomiska utdelning. Hans farsa har precis kastat bort säkra pengar i sjön för en chans att dubbla upp..

David Holm

Big swinging dick at the cracker factory

Klicka för att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fler artiklar i Sport

Reklam Northern Hooligans Shop

Populära

Facebook

Reklam Northern Hooligans Shop
Till toppen