Följ oss

Figaros synar V75 på Momarken!

Sport

Figaros synar V75 på Momarken!

Figaros synar V75 på Momarken!

  • Momarken 18/3  🐴🐎
  • Systemkostnad: 300kr
V75 – Avd 1
Högklassig avdelning direkt. Volt och lång distans vinns ytterst sällan från mellanvolten. Vi har två elithästar från bakre volten som börjat åldras och prestationerna kanske inte är vad dem en gång varit. Men dem har haft högst klass och kan fortsatt mycket.
Mitt spel: 7, 8, 12, 13
 
V75 – Avd 2.
Känns som ett tvåhästarslopp på förhand.
Gucci Line som Bo Westergård själv håller högt. Han vann sist i årsdebuten och kommer förmodligen göra en ännu bättre prestation den här gången.
Sedan Sandokan som kommer från sämre spår och är lite osäker. Tror den sistnämnda Sandokan är snäppet vassare men kommer få bevisa de den tunga vägen. Så de handlar om att både stå upp samt att visa sig på sin bästa sida.
Mitt spel: spik 3. Gucci Line*
 
V75 – Avd 3.
Hoppas och tror mycket på Castor the star, dock så är han lite utelämnad från spår 11 på 1640m. Tar även med den förmodligen ledaren The Baron sen hoppas jag på lite fart och garderar 4, 6, 7.
Mitt spel: 2, 4, 6, 7, 11
 
V75 – Avd 4.
Fina kallblod, många är nog glada för att Tjomsland inte är med i loppet så att man har en chans. Tror inte loppet kommer hålla någon fart och därmed råka bjuda in dem bakifrån. Så jag garderar med alla som kan vinna. Känner mig helgarderad med fem hästar.
Mitt spel: 1, 4, 11, 12, 13
 
V75 – Avd 5.
Ballerina Indika spikade jag senast, men hon räckte inte hela vägen. Gick utvändigt i snöstorm i sin årsdebut. De loppet var fullt godkänt.
Nu möter hon dock Infinity Sisu som tävlat mot tuffare hästar. Infinity Sisu gör däremot sin årsdebut detta lopp medan Ballerina Indika har årsdebuten överstökad.
 
Jag skulle väl rekommendera att välja en och spika till den modige. Men jag låser på dessa
Mitt spel: Lås 2 & 6
 
V75 – Avd 6.
Jag spikar och känner mig trygg, stoletheshow. Just nu står han i 70% spelad och Frode Hamre vill sänka förväntningarna.
De kommer bli utmaningar för Z. Boko vill hålla ledningen, Seven nation army, Dark Roadster & Floris Baldwin kommer alla med god form och tror sig göra fina prestationer. Så allt pekar på att man bör gardera en 70% spelad favorit när de ser ut som sådan.
 
Men jag känner att Stoletheshow är så pass snabb och stark så han kommer överglänsa motståndet även om han kommer med 60%ig form. Han vinner med längder även om han får gå utvändigt.
Mitt spel: spik 2. Stoletheshow
 
Bild: ATG – Stoletheshow
V75 – Avd 7.
Tycker att loppet ser öppet ut. Handlar lite om resor och tempo här. Tror de kan bli lite körning från start där Mercernary inte är med. Men från spår två så behöver hon bara köra framåt och kommer landa andra eller tredje utvändigt. Därifrån så står han perfekt in i loppet.
Har med två hästar till jag tror på men formen är lite oviss på båda. 5. Trefilov & 7. Kentucky Lobell.
Mitt spel: 2, 5, 7
Figaros travsnack

Brinner för trav, spelar efter min egna analys, går för att vinna dem stora pengarna. Rygga gärna mina spel eller ta del av tips.

Klicka för att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fler artiklar i Sport

Reklam Northern Hooligans Shop

Populära

Facebook

Reklam Northern Hooligans Shop
Till toppen