Följ oss

Figaros travsnack – Jackpot på Åby V75

Underhållning

Figaros travsnack – Jackpot på Åby V75

atg

Figaros travsnack – Jackpot på Åby V75

V75 Åby, 13/8-22

Avdelning 1

11. Unico Broline.

Spik! Unico Brolina har visat sig vara överlägsen och mött hårdare motstånd som han krossat utvändigt.

Avdelning 2

2. Run N’cola

3. J.S Peaky Blinders

6. Holdfast Am

10. Kövras Joker.

Öppnaste loppet i omgången men jag nöjer mig med 4 hästar. Tror att Run N’cola tar ledningen och kommer få sitta där en bit, kanske hela vägen till mållinjen

Avdelning 3

4. Parveny.

9. Hidalgo Heldia.

Panveny har växlat upp och börjat visa hög form. Har dock en häst som jag håller högre, 9. Hidalgo Heldia. Senaste loppet vart helt fel och vi tar ny fart inför denna omgång.

Låset känns de som en helgardering.

Avdelning 4.

6. Faeza Zet

9. Breidabliks Kahlua

12. Nina Ginto

14. Zanella.

Har en bra favorit i Faeza Zet som Daniel Redén såg som sin bästa chans i senaste omgången. Då vann han enkelt. Håller han högst även här. Tror dock att han tar sig till tidig ledning och kommer få köra lugnt där. Känslan är att de blir ett så pass lugnt tempo så att de kan avgöras på speed och därmed blandas flera hästar in i leken sista 800meterna.

Hinner bakspåren ifatt?

Avdelning 5

5. Charliebrown Effe*

Spik! Känns lika säker som Unico Broline i första. CharlieBrown Effe har en kapacitet som kommer sträcka sig långt, kommer gå rakt upp i guld.

Avdelning 6

2. Donizetti

5. Akilles Face

10. Seven Nation Army*

11. Type A*

Väldigt spännande lopp där jag tror att de kommer vara högt tempo sålänge hästarna håller sig i trav. Ser fram emot att se Kolgjini’s Akilles Face trava. Alla här går in med gott självförtroende och jag tror detta kommer avgöras på loppscenario. Finns även fler som kan blanda sig in i segerstriden.

Avdelning 7

1. Hail Mary

5. Admiral As

6. Always Ek*

11. Moni Viking.

Hail Mary Kanske bara är bäst och vinner från start till mål. Dock ser jag att loppet kan utspela sig på flera olika sätt och har flera hästar jag sett tidigare göra farter som inte många hästar har.

Tror Admiralen kommer hamna utvändigt och köra ett lopp i någorlunda högt tempo. Moni vikings har en spurt som har fällt många bra hästar förr.

Figaros travsnack

Brinner för trav, spelar efter min egna analys, går för att vinna dem stora pengarna. Rygga gärna mina spel eller ta del av tips.

Klicka för att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fler artiklar i Underhållning

Reklam Northern Hooligans Shop

Populära

Facebook

Reklam Northern Hooligans Shop
Till toppen