Följ oss

Figge’s V75 tips inför Solvalla

Poddar

Figge’s V75 tips inför Solvalla

Figge’s V75 tips inför Solvalla

Högklassig v75 men roliga lopp. Scenarion som kan bli väldigt intressanta. Väderförhållandena gör att mitt spel ser ut som sådan på förhand och håller tummarna för en någorlunda tung bana.

Avd 1:

Senaste loppet var hon ute i Müllers och krossade grabbarna. Hon har fortsatt tufft motstånd, men betydligt lättare. Honey Mearas kommer lösa detta utvändigt om så behövs.

Spelförslag: Spik 10 Honey Mearas

Avd 2:

Jämnaste loppet i omgången. Måla med breda penselnHöjer väl 3. Drill något då han förmodligen plockar ledningen och kommer köras där.

Spelförslag: 1, 3, 4, 5, 9, 10

Avd 3:

Detta lopp hade varit roligare i långdistans. Bäst är väl Brother Bill, men jag tycker att han oftast kommer i en hejdundrande fart sista sväng, de fungerar inte varje gång. Jag tar med mig tre maskiner bakom som bara gasar på hela vägen samt har otroligt snabba ben på upploppen.

Spelförslag: 2, 5, 9, 12

Avd 4:

Tror att Nurmos duo är snäppet vassare och skulle kunna vara flera meter före resterande i mål. 13. Ivanka Amok har ett års mer hårdhet i sig men står 20m bakom. Tror hon löser de, men jag gör ett lås på dem.

Spelförslag: 9 & 13

Avd 5:

Här är så roligt lopp, väldigt svårt att bena ut. En av hästarna har fortfarande ett överlägset intryck, trots att de var längesen nu. 6. Santos De Castella som sprang ett lopp med punktering och ändå var med i segerstriden. Han har fortsatt att visa sig vara en vinnarhäst.

Bakom har jag Hipster Am & Amalencius B.BLyxar även till det med Falcon Eye & L.L. Royal.

Spelförslag: 2, 6, 7, 10, 11

Avd 6:

Jag gillar Adrian Kolgjinis sätt att köra Akilles face. Man ser att han håller hästen väldigt högt. Hidalgo Heldia har varit magiskt bra när han sluppit harva ute i fjärde spår. Aragorn As* kommer bakifrån, men är väl lika bra som de andra? Om inte så är de en Goop/ Nurmos kombo och är därav med på lappen.

Spelförslag: 1, 4, 9

Avd 7:

Imperatur Am nu spelad till 26% och kommer stegra under lördagen. Magnus Teien Gundersen åker till Solvalla för att vinna. Bakom där är de öppet, så spik från mitt håll.

Spelförslag: Spik 3 Imperatur Am

Figaros travsnack

Brinner för trav, spelar efter min egna analys, går för att vinna dem stora pengarna. Rygga gärna mina spel eller ta del av tips.

Klicka för att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fler artiklar i Poddar

Reklam Northern Hooligans Shop

Populära

Facebook

Reklam Northern Hooligans Shop
Till toppen