Följ oss

Firande gick smått överstyr

Firande gick smått överstyr

En berusad brittisk turist hittades naken på en thailändsk strand efter ett urspårat födelsedags firande och berättade för poliser att han inte hade något minne av de två föregående dagarna.

Mannen chockade lokalbefolkningen på paradisön Koh Samui som hittade en snubblade naken man längs stranden som sjöng fotbollssånger. De såg förvånat på när han sedan börja simma rakt ut i havet, lokalbefolkningen fick rädda mannen från att simma bort från ön som han hade lyckats simma till. 

Den nakna mannen på paradis ön

Trodde att detta var vardag i Thailand och är inte alls förvånad? Jag känner att den här typen av händelser är ganska vanliga, särskilt efter att The Hangover 2 släppts 2016. Vem har inte låtit en natt eller två ramla ifrån dem tidigare? Lyssna, det händer, okej! 

Jag ska ställa en fråga eftersom det här är min artikel, så jag ställer de hypotetiska frågorna.

Var var den här killens vänner? När din grabb fyller 30 år så ser du till att ni är vakna hela natten med honom och firar tre decennier av livet! Sen ser i till att han kommer hem okej.

Jag antar att det är möjligt, baserat på hans handlingar att i det här fallet kan det vara lättare sagt än gjort att hålla ett öga på honom.

Mannen från Storbritannien fick snabbt hjälp av de boende på paradis-ön för att senare vänta in polis som tog över, vilket ändå förklarar min tes om att detta händer ibland för jag hade inte hjälp honom. 

Jag är alltid på att hjälpa någon i nöd, men om du stöter på en berusad kille, naken, sjungande man, ensam på en strand är det bäst att bara låtsas att du inte hörde någonting och gå åt andra hållet.

Det kommer att finnas andra möjligheter för att vara hjälten. 

David Holm

Big swinging dick at the cracker factory

Klicka för att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fler artiklar i Bilder

Reklam Northern Hooligans Shop

Populära

Facebook

Reklam Northern Hooligans Shop
Till toppen