Följ oss

Förbundet ändrar sig

Underhållning

Förbundet ändrar sig

Förbundet ändrar sig

Svenska Ishockeyförbundet erkänner att den avbrutna matchen Kristianstad-Tingsryd inte hanterades riktigt. Tillförordnade tävlingschefen Magnus Mårtensson meddelar att ett arbete inletts kring rutinerna och hur de ska följas. 

– Vi kan konstatera att matchen absolut inte skulle ha spelats klart med tanke på hur Tingsryd kände där och då, säger han. källa: Aftonbladet

Med Kristianstads ledning med 5-1 i den tredje perioden kastade huliganfansen in bangers på isen. Det är en typ av pyroteknik som låter som ett hagelgevär. Kom ihåg att detta är den andra ligan så arenorna är vanligtvis väldigt små, så det här var extremt högt.

Bangers i sig är inget nytt och är inte riktigt historien heller eftersom detta händer allt för ofta, det intressanta är utspelet på isen efteråt. 

Tingsrydsspelare vägrade fortsätta spela, men spelet fortsatte, så något som jag aldrig sett eller hört talas om hände. Kristianstadsspelarna tog pucken och slog bara ihjäl klockan i sin egen ända med Tingsrydsspelarna som stod på blålinjen och tittade på.

Inte säker på varför fansen kastade in bangers på isen, men min tidiga tanke är att någon hade  spelat på under 6,5 och när matchen gick 5-1 hoppades han att de skulle avsluta matchen och att han skulle lösa ut sin vinst. 

David Holm

Big swinging dick at the cracker factory

Klicka för att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fler artiklar i Underhållning

Reklam Northern Hooligans Shop

Populära

Facebook

Reklam Northern Hooligans Shop
Till toppen