Följ oss

Köp din viktigaste tröja!

Bilder

Köp din viktigaste tröja!

Köp din viktigaste tröja!

Köp din viktigaste tröja!

Allt är inte struntprat och kanske det vidrigaste som finns måste vara barncancer, fy fan! Bara att skriva orden i text får mig att må illa.

Kollar på nyhetsmorgon på tv4, något jag gör varje morgon med kaffekoppen i handen, slött tv-tittande, på någon homogen matlagande personlighet som småler, perfekta programledare som diskuterar banala ämnen med varandra, enkelt att ta in på morgonen, perfekt till kaffet.. 

Så kommer inslag där Carina Berg pratar om Barncancerfondens tv-gala

Inslaget om Lexie 5 år som har cancer och får träffa sina idoler, skådespelarna bakom Leif och Billy från humorserien med samma namn och skojar tillsammans med Leifs klassiska uttryck, GUD FÖRBANNAT!

SE KLIPPET https://www.tv4play.se

Vad kan vi göra ? Vi kan ju också samla in pengar? Köp från GUD FÖRBANNAT! serien i shoppen så går 100% av vinsten (ca 80-110 kr) beroende på produkt/modell oavkortat till Barncancerfonden.

Handla din tröja HÄR

Min grafiker som snabbt fick skapa designen undrade om det kan vara copyright på gud förbannat av STV? Det skiter jag fullständigt i, stäm mig.. Då skriver jag om det, får mer publicitet och lägger upp fler produkter till förmån för Barncancerfonden! 

Hoppa över chips och dipp ikväll och köp trycket! HÄR

Osäker på om vårt överskott verkligen går till ändamålet eller är t-shirt inte för dig? Går givetvis lika bra att donera direkt till barncancerfonden på deras hemsida! https://www.barncancerfonden.se

David Holm

Big swinging dick at the cracker factory

Klicka för att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fler artiklar i Bilder

Reklam Northern Hooligans Shop

Populära

Facebook

Reklam Northern Hooligans Shop
Till toppen