Följ oss

Harry Styles spottar på Chris Pine ?

Underhållning

Harry Styles spottar på Chris Pine ?

Harry Styles spottar på Chris Pine ?

Lovar att vi inte kommer bli en variant av HäntExtra här på Struntprat men måste ändå skriva om senaste virala videon som cirkulerar och hur fansen har blivit vansinniga efter att de såg Harry Styles som till synes spottade på Chris Pine när han tog plats bredvid honom på filmfestivalen i Venedig.

Styles som är aktuell i den hyllade filmen Don’t Worry Darling, väckte uppståndelse efter att han påstås ha närmat sig sin stol och spottat i Chris Pine’s knä framför Harrys Styles flickvän Olivia Wilde.

Under den bisarra interaktionen verkar Chris Pine – som klappar när Styles tar sin tilldelade plats bredvid honom – stanna upp, titta ner på hans ben och sticka ut tungan i förvåning.

En skrattande Chris Pine, skickar sedan en blick tillbaka på popstjärnan – som är för upptagen med att justera sin jacka och le runt i rummet för att lägga märke till Pines reaktion. OM Harry spottade på Chris, så är Chris reaktion till att någon spottar på honom legendariskt, att inte reagera kraftigare utan att bara borsta av det med ett skratt.. Någon Will Smith kan ta lärdom av?

2021 fick tvättäkta knasbollen till stjärna, Shia LaBeouf (OBS TVÄTTÄKTA KNASBOLL) sparken från filmen efter att ha kolliderat med Wilde på inspelningsplatsen. Något som Wilde bekräfta i en intervju.

Men i augusti 2022 gav LaBeouf bevis till tidningen Variety att Wilde hade försökt att behålla honom i filmen och skickat flera privata videos där hon bad Shia att komma tillbaka till inspelningen. I en del av dessa bevis såg Wilde tala nedsättande om filmens huvudroll, Florence Pugh.

Det ledde till fler rapporter om att Pugh och Wilde hade ett infekterat bråk på set. Inför filmens premiär gjorde Pugh liten eller ingen marknadsföring för filmen.

I en röda mattan-intervju strax före den påstådda spottningsincidenten, berättade Chris Pine kärleksfullt om sin tid som han arbetade med Pugh.

Ryktet går nu att Styles, Wildes pojkvän, såg detta som ett tecken på att  Chris Pine valde sida i argumentationen och det var så han reagerade.

Varken Pine eller Styles har kommenterat den förmodade incidenten offentligt, även om denna teori inte har någon brist på stöd på Twitter.

På videon så ser det verkligen ut som att Harry spottar mot Pines, men kan det verkligen stämma? Kan han vara en sån barnrumpa och så arrogant göra det framför kamerorna? Den som väntar kanske får ett svar? 

Vad är livet utan lite internet skvaller, och det var här ni läste om det först… ”Don’t worry darling” har biopremiär den 23 september. Lite reklam iallafall får filmen.

David Holm

Big swinging dick at the cracker factory

Klicka för att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fler artiklar i Underhållning

Reklam Northern Hooligans Shop

Populära

Facebook

Reklam Northern Hooligans Shop
Till toppen