Följ oss

House Of The Dragons, bättre än originalet?

House Of The Dragons, bättre än originalet?

Med mindre än en 6 dagar kvar kvar innan programmet har premiär på HBO Max!

Game of Thrones förhandsvisning av House of the Dragon för deras pilotavsnitt visades för media och de första recensionerna ser bra ut.

Många av originalseriens fans har sina tvivel om den nya serien efter det antiklimatiska slutet på Game of Thrones, men det verkar nu som att HBO och George R. R. Martin har lyckats ta sig förbi det farthindret och lyckats skapa en serie som är ännu bättre än dess företrädare.

Colliders chefredaktör Steven Weintraub sa:

Jag gillade inte den senaste säsongen av Game of Thrones. Men jag ska erkänna att seriepremiären av House of the Dragon är riktigt bra och en serie jag kommer att fortsätta titta på.” 

Vidare skriver tidningen Indiewire Bättre än GoT och Breaking bad”.. 

Låter som sensationellt clickbait att hävda att serien skulle slå breaking bad på fingrarna !? Jag vet att det är sensationellt eftersom jag gör samma skit med mina rubriker. 

Så vitt jag förstått har de som har haft tidig tillgång till förhandsvisningen av serien ENDAST sett seriens pilot-avsnitt, magstarkt att jämföra ett PILOT-avsnitt av en serie med BREAKING BAD?

Breaking Bad är objektivt sett den största serien i tv-historien. Den enda serien jag sett som var 10/10 från början till slut, det är en konst, som att kolla på avancerat akrobatik och så sitter landningen. 

Hur som helst så rattar jag in HBO den 22/8 för att se första avsnitten av House of The Dragons.

HBO som jag för övrigt lika gärna skulle kunna säga upp, nu kommer dem lyckas suga ut några fler månaders prenumerations peng av mig.

David Holm

Big swinging dick at the cracker factory

Klicka för att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fler artiklar i Bilder

Reklam Northern Hooligans Shop

Populära

Facebook

Reklam Northern Hooligans Shop
Till toppen