Följ oss

Huliganer, må ni för alltid vandra med sten i skon!

Underhållning

Huliganer, må ni för alltid vandra med sten i skon!

Huliganer, må ni för alltid vandra med sten i skon!

Stockholmsderbyt mellan Djurgården och AIK avbröts med runt tio minuter kvar att spela.

Bland annat kastades det bengaler mellan de båda lagens supportrar, som även uppges försökt attackera varandra.

– Det är förkastligt att det sker, säger Djurgårdens Magnus Eriksson.

FÖRKASLIGT? Det är väl fan vidrigt att några jävla testoron supporters ska få härja till den grad att man inte kan ta med sin barn till matchen eller riskera att själv få stryk av maskerade tonåringar utanför arenan? Vad ska man göra? Mer resurser går ju inte, blir ju högre säkerhet än på flygplatsen för att komma in till matchen och klacken blir inställda som djur i bur?

Även fanatiker supportarna måste ju tycka det här är jävligt tråkigt, går det inte att sålla i egna led för att bli av med problematiken?

Vill de nu slå ihjäl varandra över fotboll till varje pris, kan vi inte bara sätta upp en hage åt dem på Gärdet.
Reglerna är enkla, 100 spänn för att kliva in, purge-mode, den som ger sin in i leken får leken tåla? Överskotten går direkt till ungdomsfotbollen. 

Är inte emot bengaler eller suporterkulturen, klacken, lite stök och bök, färgade känslor och högt i tak, men skrämma småbarn och kasta föremål mot långsidan (familjeläktaren) är bara vidrigt.

Vuxna människor som skrämmer livet ur barn, barn som  kanske för första gången får ta morsan eller farsan i hand och uppleva gåshuden när hela arenan går igång i unison sång, få gå i shoppen efteråt och tjata till sin en svindyr matchtröja eller keps, en blivande supporter för livet. 

Som Timbuktu sa i låten Resten av ditt liv:

Jag hoppas att du, aldrig någonsin igen kan komma ihåg en pin-kod, asså aldrig, även när du får en ny.Och må din klocka alltid gå tjugo minuter för sakta så att du alltid kommer försent.Och må köttätande myror äta upp dina ögonlock så att du alltid är trött.Och även när du är pigg så ser du väldigt, väldigt, väldigt trött ut.Och må dina hårddiskar för evigt alltid krascha.

 

Så tröttsamt att det också ser ut såhär bakom varje artikel om skandalerna, betalvägg på betalvägg! Jävla skitmedia ska mjölka in pengar på skandalerna. Må ni för alltid ha sten i skorna

David Holm

Big swinging dick at the cracker factory

Klicka för att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fler artiklar i Underhållning

Reklam Northern Hooligans Shop

Populära

Facebook

Reklam Northern Hooligans Shop
Till toppen