Följ oss

Jake Paul fortsatt obesegrad!

Jake Paul fortsatt obesegrad!

Sorgens utgång!  Jake Paul gick precis tå till tå med den tidigare UFC-mästaren Anderson Silva – och VANN – som kom därifrån med handen höjd i en otroligt imponerande match på lördagen.

Hade verkligen velat se Silva köra Paul rakt ner i gruset, har inget emot Jake Paul men har växt upp med Silva som i mina ögon är en legend, så blev det tyvärr inte! Silva har åldern emot sig samtidigt som Jake Paul övertygar mer och mer för varje fight och börjar bli en riktigt bra fighter rent tekniskt, han levererar tunga slag och arbetar ut Silva.  

Problembarnet och Spindeln slog varandra i åtta omgångar … men ingen av fighterna kunde avsluta med en knockout.

Jake gav också ett meddelande till hatarna … att folk alltid kommer att hitta en anledning att tvivla på honom. Kampen var vansinnigt nära – men till slut fick Jake mer betydande slag.

6-0 . Oavsett om du gillar det eller inte – Jake Paul på Twitter

Trots en bra insats från Silva så kom Paul att dra ifrån genom att hålla sig mer aktiv och landa mer. I slutet av matchen kom även Paul att säkra en knockdown då han skickade Silva till mattan med en kombination. Efter åtta ronder kom domarna att ge vinsten till Paul via enhälligt domslut och han fortsätter därmed sin obesegrade vinstsvit som proffsboxare. 

David Holm

Big swinging dick at the cracker factory

Klicka för att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fler artiklar i Bilder

Reklam Northern Hooligans Shop

Populära

Facebook

Reklam Northern Hooligans Shop
Till toppen