Följ oss

Jake Paul ställer in ytligare en fight, anledningen?

Underhållning

Jake Paul ställer in ytligare en fight, anledningen?

Photo: Shutterstock

Jake Paul ställer in ytligare en fight, anledningen?

Ytligare en fight i papperskorgen, anledningen? Många är oense. En sak är säkert, det kostar sporten att ställa in såhär.

Jake Paul meddelar en vecka innan fighten mot Hasim att eventet är inställt pga att Hasim inte nått sin målvikt och troligen inte nått den med flit för att slippa möta Jake Paul..  Bullshit? MAYBE! 

Har aldrig varit en supporter av Jake Paul men man kan inte kritisera hans träning eller teknik längre MEN det är dags att han åker i golvet av en riktig fighter, ingen TKO, utan en riktigt ögonen bak i huvudet KNOCK OUT! 

Det är vad många tror och anledningen kan vara den svaga biljettförsäljningen! 

@boxinggiovanni

Jake cancelled the fight for Hasim not making weight A WEEK BEFORE the actual WEIGH IN 🤣 #jakepaul #boxing #hasimrahmanjr #boxeo #loganpaul #youtubeboxing #ksi #paulrahman #msg #alexwassabi #deji #fousey

♬ original sound – Giovanni

I videon pratar Hasim om hur de skulle ha listat ut hur man kommer till 205lbs. De gav honom en tidsfrist till kl. 18.00 för att återkomma med ett svar och de stekte slagsmålet kl. 15.00 utan att ge honom en chans att svara. Jag tror bara inte att han skulle släppa en så här stor påse pengar och en så stor möjlighet i sin karriär. Jag är inget Jake Paul-fan, jag tycker dock att han är en väldigt bra boxare men jag tror inte att någon är rädd att slåss mot honom. Jag tror att Hasim inte var en tillräckligt stor attraktion för fansen efter att Tommy Fury hoppade av och folk var inte så exalterade.

Kampen var på Madison Square Garden den bästa arenan inom sport, man skulle trott att bara placeringen av eventet hade sålt plåtar. 

”I am sure the PPV would be pretty good but I think they got too full of themselves and thought he would sell out no matter what” Eddie Hern 

Eddie Hearn, promotorn för dessa slagsmål, var ärlig om biljettsituationen och han sa att biljettförsäljningen var låg. Jag är säker på att PPV skulle vara ganska bra men jag tror att de blev för fulla av sig själva och trodde att han skulle sälja slut oavsett vad.

Lite om vad Dana White säger på TikTok om den inställda fighten.

Han tar ingen glädje av att deras kamp ställs in men han har rätt, de behöver ett bättre uppbackningssystem, initiativtagare, människorna runt eventet måste uppenbarligen jobba på den här skiten eftersom saker och ting blir inställda, folk hoppar av. Det suger för det han gör är otroligt, Jake tar det här på allvar och tar alla nödvändiga steg för att bli en verklig respekterad boxare, men sånt här ”stupid shit” fortsätter att hända. 

Jakes promotor (Most Valuable Promotions) säger att det inte har något med biljettförsäljning att göra och varken Eddie eller Dana var inblandade i detta evenemang. Detta är deras enda uttalande.

@mmajuice

Dana White reacts to Jake Paul fight getting cancelled😱 #ufc #mma #danawhite #jakepaul #ufc277

♬ original sound – MMAJuice
David Holm

Big swinging dick at the cracker factory

Klicka för att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fler artiklar i Underhållning

Reklam Northern Hooligans Shop

Populära

Facebook

Reklam Northern Hooligans Shop
Till toppen