Följ oss

Joakim Lundell – FEED!

Joakim Lundell – FEED!

Även om man kan tro det handlar den här filmen inte om mat, utan den handlar om så kallade influensers. Och nej, influensers är inte personer som går runt och sprider Covid, däremot kan det vara personer som går runt och sprider dynga.

Precis som karaktären Jossan som i Feed bjuds in till att uppleva och recensera en lyxig campingplats byggd i den svenska urbefolkningens hjärta.

Problemet är att en sägen om häxan Märit, som ska vara i sjön, kanske inte bara är en saga… Så frågan är om denna filmen gjorde oss hungriga efter fler filmer från Jockiboi (en känd influenser för er som inte vet) eller om vi sprang till toaletten och stoppade fingrarna i halsen istället?

Glöm inte att prenumerera om ni gillar våra recensioner om de senaste filmerna som kommer ut på bio och streaming!

Detta gäller även recensioner på svenska filmer som få kanaler recenserar. Generellt så försöker vi hålla dessa spoilerfria, men vi säger till om vi spoilar!

Sam och Sebbe Snackar

Sam & Sebbe Snackar, för dig som är intresserad av film och serier! Generellt recenserar vi bioaktuella filmer, men då och då kanske vi recenserar en filmklassiker eller serier som vi tycker är intressanta för tillfället.

Klicka för att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fler artiklar i Poddar

Till toppen