Följ oss

Kanye West geni eller skitstövel?!

Bilder

Kanye West geni eller skitstövel?!

Kanye West geni eller skitstövel?!

Nu har vi väl låtit Kanye West få ett frikort för länge på sitt galenskap? Hur länge ska folk försvara hans beteende med att han är psykiskt sjuk och lider av en bipolär diagnos?

Han är absolut är sjuk men han kanske också är en stor J#ÄVLA skitstövel som fått ett frikort att agera exakt som han vill? 

Kanye West är inte främmande för kontroverser. Även om han är en av de största rapparna och modedesignerna i dag, har han en lång historia av problematiskt beteende – och hans upptåg bara eskalerar.

Sedan Kim Kardashian ansökte om skilsmässa 2021, har Ye blivit allt mer känd för sina gnällande och oberäkneliga beteenden på nätet. Han har till och med blivit kickad från Instagram och Twitter för sina stötande kommentarer

Twitter

Kanye har också gjort kränkande kommentarer om det judiska samfundet. I en tweet från oktober 2022 hotade Yeezy-grundaren att gå ”DEATHCON 3 mot judarna”, och påstod att de

”Judar har lekt med mig och försökt att sätta stopp för alla som motsätter sig deras agenda.”

Ye är ett geni, han är en gigant inom musiken men han har också efter skilsmässan med Kim och bortgången av sin mamma Ronda blivit helt maniskt galen och jag är så trött på att han kommer undan med att han är sjuk hela tiden!

Han är sjuk, han är troligen också en stor skitstövel som säger exakt vad han vill och skiter i konsekvenserna av det. Får han minsta kritik så skriker han ”kontrollerad media” eller ”förtryck” och att storföretagen försöker stämpla honom som galen. 

Du är kanske lite galen, du var lite galen redan när du klev upp på sen och slet statuten från Taylor Swift redan 2009! 

David Holm

Big swinging dick at the cracker factory

Klicka för att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fler artiklar i Bilder

Reklam Northern Hooligans Shop

Populära

Facebook

Reklam Northern Hooligans Shop
Till toppen