Följ oss

Kaos i bibelbältet

Sport

Kaos i bibelbältet

Kaos i bibelbältet

Ingen har nog lyckats missa veckans kaos i Jönköping och HV71 med tränar rockader och på nio år har man nu lyckats avverka åtta tränare. Det mest intressanta i denna soppa är att man genom åren har återanvänt tränarna. Stillman har gjort har tidigare varit assisterande tränare och General manager i klubben i 12 år innan han lämnade under 2014/2015. Sedan gjorde han en återkomst i klubben förra säsongen som assisterande tränare i Hockeyallsvenskan.

Efter Stillmans jojo karriär i klubben är det nu dags för Johan Lindbom att byta stol i föreningen från först huvudtränare sedan klubbdirektör och nu åter Huvudtränare. Karusellen i HV71 bara går runt och runt. Jag säger inte att det är fel att byta ut Tommy Samuelsson. För i mina ögon hade han ett bäst före datum någon gång tidigt på 2010-talet. Men det stora problemet ligger varken i truppen eller hos tränarna utan i ledningen som helt saknar struktur och det värsta HV kunde göra var att sparka Agne Bengtsson. En företagsledare ut i fingertoppen som hade struktur och som även har ett av de största HV hjärtan jag stött på.

HV71 har gått från att vara en respektabel klubb som de flesta supportrar och föreningar kunde se upp till. Nu är man en förvirrad nackad höna som kämpar för sin över överlevnad och springer runt i cirklar.

Åker man ut i år kan säsongen 2022/2023 vara den sista dödsryckningen för HV71 i hockeyns finrum.

Emil Dufva

Örebros hetsigaste Luleå supporter Big swinging DICK at bortastå!

Klicka för att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fler artiklar i Sport

Reklam Northern Hooligans Shop

Populära

Facebook

Reklam Northern Hooligans Shop
Till toppen