Följ oss

Kenye lyckades driva Pete till vansinne?

Bilder

Kenye lyckades driva Pete till vansinne?

Kenye lyckades driva Pete till vansinne?

Kanyes senaste Instagram inlägg

Kim Kardashians ex-pojkvän Pete Davidson har enligt uppgift sökt hjälp för de ständiga trakasserier på nätet han har fått av rapparen Kanye West.

Enligt PEOPLE har 28-åringen ”har varit i traumaterapi till stor del” på grund av inlägg som ”Eazy”-artisten har delat på sociala medier när han dejtade Kardashian, även Wests ex-fru.

Uppmärksamheten och negativiteten som kommer från Kanye och hans upptåg har gått hem på Pete, och han har varit tvungen att söka hjälp..

Nyheten om Davidson och Kardashians split bröt ut i början av augusti 2022, insidern noterar att han ”inte ångrar att han dejtade Kim och vill att det ska framgå mycket tydligt att hon inte har varit något annat än stöttat honom under hela deras förhållande.”

Detta är inte första gången West har attackerat det tidigare paret online och i nyheterna, inklusive en video till sin singel ”Eazy” där rapparen bland annat kidnappade och begravde en lerversion av Davidson.

Traumaterapi?!?! Trauma…terapi?!?! Jisses.. Stackars kille. En del av mig vill göra narr av honom men jag kan inte A) för att det är mental hälsa som tydligen är förbjudet att skoja om.. och B) för att jag faktiskt mår dåligt för hans skull. Föreställ dig att dejta den mest kända personen på jorden bara för att få hennes psykotiska ex-pojkvän (som också råkar vara galet känd) trakassera dig till den grad att varje tidning på jorden är fixerad vid varje aspekt av ditt liv?

Jag är säker på att det inte är lätt…men champagneproblem, eller hur? Dessutom är det inte så att Pete inte klappade tillbaka när han kunde. 

David Holm

Big swinging dick at the cracker factory

Klicka för att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fler artiklar i Bilder

Reklam Northern Hooligans Shop

Populära

Facebook

Reklam Northern Hooligans Shop
Till toppen