Följ oss

Max Verstappen krossar motstånden!

Bilder

Max Verstappen krossar motstånden!

Max Verstappen krossar motstånden!

Max jävla Verstappen!! Han gör det IGEN! Han går inte att stoppa, så enkelt är det! 

Max Verstappen startade från ruta 14. Men det spelade ingen roll. Han var fullständigt överlägsen och tog ännu en seger.

Efter att ha tagit ett straff på grund av en ny kraftenhet och växellåda, kom Max på sig själv med att starta som 14:e vid årets Belgiska Grand Prix..

Inte dem bästa förutsättningarna även för en av dem bästa , eller rättare sagt den bästa i fältet..

Han levde upp till smeknamnet Flying Dutchman idag, då han slutförde med en kross och lämnade alla för en dominerande vinst

Varje drag, varje beslut som Red Bull tycks ta i år har varit rätt.

Med denna vinst är Max Verstappen officiellt 96 poäng före Leclerc. Checo (Sergio Perez) har flyttat in på andra plats i Driver’s Championship och har en ledning på 3 poäng över Leclerc.

Den här mardrömssäsongen kan inte ta slut fort nog för Charles Leclerc. Idag på banan fick han till synes 50 frågor av sin egen strateg när han körde i 200 km/h… det verkar inte vara ett framgångsrecept om du frågar mig. Här är en sammanfattning av frågorna:

“Hey Charles, would you like to stop? What tyres do you want? Should we stay out and race a few more laps? What would you like for dinner?”

Leclerc har nu blivit föraren och strategen! Jag vet inte vad fan som händer med Ferrari. Om jag stöttade Scuderia, skulle jag bli förbannad. Det känns nästan som samma smärta som ett Djurgårds-supporter upplever år efter år…

Den andra stora händelsen i loppen hände under varv 1 när Fernando Alonso och Lewis Hamilton kolliderade, vilket fick Hamiltons bil att komma FLYGANDES genom luften. Det såg ut som en tvättäkta Super Mario Kart. Jisses.

Tack och lov är båda förarna okej. Hamilton tvingades lägga av medan Alonso slutade 5:a. Detta var det första loppet under säsongen 2022 som Hamilton inte kunde fullfölja.

Kul att se Gasly göra några poäng för AlphaTauri och Albon fortsätter att ha en fantastisk säsong med tanke på Williams-bilen som han kör.

David Holm

Big swinging dick at the cracker factory

Klicka för att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fler artiklar i Bilder

Reklam Northern Hooligans Shop

Populära

Facebook

Reklam Northern Hooligans Shop
Till toppen