Följ oss

Mercedes AMG GT barnvagn?

Bilder

Mercedes AMG GT barnvagn?

Mercedes AMG GT barnvagn?

Mercedes har tillsammans med  barnvagnstillverkaren Hartan tagit fram sin egna barnvagn. Måste sitta någon kreativ på Mercedes marknadsföringsavdelning som behövde leverera en fredags-pitch..

AMG GT-barnvagnen kommer bara att tillverkas i 299 exemplar och har bland annat fälgar i original AMG-design och klädsel av samma material som i AMG-bilarnas säten

Hur dyra kan barnvagnar få bli? Intresserar mig inte av barnvagnar, vill egentligen inte heller skriva om barnvagnar men minns svettigt tillbaka till när min dotter skulle få sin första barnvagn, en barnvagn man var tvungen att beställa när hon fortfarande låg i magen om man ville få leverans i tid, ett tag där så hade vi en barnvagn som kostade mer än bilen vi fraktade den i .. 

Mest tydligt blir detta färgerna och på vagnarnas fälgar som ser ut som ett par AMG-diton. I övrigt har vagnarna allt man kan tänkas behöva för att barnet ska få en trevlig åktur. När man har rullat klart ska den som vi kan se få plats även i bilar med lite slankare former. Som väntat finns det mängder med tillbehör och utrustning till vagnen, precis som det finns till bilar idag.

Vad man får betala framgår dock inte, passar nog plånboken för AMG ägare

David Holm

Big swinging dick at the cracker factory

Klicka för att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fler artiklar i Bilder

Reklam Northern Hooligans Shop

Populära

Facebook

Reklam Northern Hooligans Shop
Till toppen