Följ oss

MILF Manor – Tittarstorm mot nya dejtingsåpan

Underhållning

MILF Manor – Tittarstorm mot nya dejtingsåpan

MILF Manor – Tittarstorm mot nya dejtingsåpan

Åh mamma.. Senaste realitydejtingserie från USA som får en att bli sådär obehagligt obekväm ”MILF Manor”, som har premiär på söndag klockan 22.00, skickar åtta räviga mammor mellan 40 och 60 år till ett boutiquehotell på stranden i Mexiko, som delas med en skörd potentiella friare som är halva deras ålder.

Bortom det gringe framkallande namnet, som ytterligare mainstreamar en grov akronym som står för Mom I’d Like To – ja, du vet – tänjer programmet på gränserna genom att välja att fokusera på äldre damer som förbises av sådana som ”The Bachelor” och ”Love Island

Tittare av MILF Manor-trailern kunde ganska snabbt klura ut att de unga männen var kvinnornas söner!

TLC Instagram-konto blev en eldstorm av kommentarer från blivande tittare som delades upp i två distinkta läger: människor som tror att den här showen markerar det moderna samhällets kollaps, och människor som absolut inte kan vänta på att få se första avsnitten. 

Skaparen av showen har ställt sig helt oförstående till att konceptet skapar rubriker och storm på sociala medier och tycker att konceptet på ett bra sett ger kvinnorna makten.

Kan ändå inte släppa tanken på hur de hade sett ut om 8 män i 40-50 års åldern slängdes in i ett hus för att dejta varandras 20 åriga döttrar.. Det hade aldrig accepterats av dem själva eller samhället?

 

 

Mad world? missa inte något och följ oss på Instagram.

David Holm

Big swinging dick at the cracker factory

Klicka för att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fler artiklar i Underhållning

Reklam Northern Hooligans Shop

Populära

Facebook

Reklam Northern Hooligans Shop
Till toppen