Följ oss

Möt Graham, krocktestmannen

Bilder

Möt Graham, krocktestmannen

Möt Graham, krocktestmannen

Möt Graham. Han kanske ser lite annorlunda ut men Graham har den perfekta kroppsformen för att klara av en allvarlig bilkrasch. Anledningen till att han ser ut så här är att han har massor av kroppsmodifieringar som gör att han kan överleva en allvarlig bilolycka.


Graham, krocktestmannen, skapades som en del av en ny australisk trafiksäkerhetskampanj av Transport Accident Commission (TAC).

Han designades av skulptören Patricia Piccinini, en ledande traumakirurg, och en trafiksäkerhetsingenjör, som modifierade honom baserat på deras kunskap om bilolyckor. Resultatet är ingen vacker syn, men det är verkligen en nykter. Som du kan se har Graham ingen hals eftersom dessa lätt knäpper vid bilolyckor. Han har också ett platt, köttigt ansikte för att skydda sina öron och näsa. Dessutom, om du undrar över alla dessa extra bröstvårtor, de ska skydda hans revben som en naturlig uppsättning krockkuddar.

Alla dessa modifieringar behövs för att en människokropp ska överleva en bilolycka.
Även om Graham inte användes i några riktiga bilkrocktester kan du kanske överväga att sakta ner bakom ratten nästa gång. Läs mer om Graham på http://www.meetgraham.com.au

David Holm

Big swinging dick at the cracker factory

Klicka för att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fler artiklar i Bilder

Reklam MVP Ad

Populära

Reklam MVP Ad
Till toppen