Följ oss

MrBeast burgarställe slår försäljningsrekord!

Bilder

MrBeast burgarställe slår försäljningsrekord!

MrBeast burgarställe slår försäljningsrekord!

Funderat på att öppna restaurang? Då kan du antagligen bara drömma om MrBeast köer inför öppningen av första fysiska restaurangen för MrBeast Burger!

Är ni äldre än 25år så har ni kanske inte har koll på MrBeast!  Jag har koll, missbrukar dock sociala medier och meningslösa klipp på internet. Det är iallafall en galen clown till youtube-stjärna som räknas som en av dem mäktigaste influenserna i USA, vilkens märks vid hans senaste lansering av MrBeast Burger!

Rapporterades att 10 000 ivriga kunder ställde upp under de första 10 minuterna efter att MrBeast, en av världens största YouTubers, öppnade den första fysiska restaurangen i sin hamburgerkedja.

MrBeast, vars namn är Jimmy Donaldson, har över 104 miljoner prenumeranter på YouTube, och efter hans enorma framgång online bestämde han sig för att utöka sin popularitet till snabbmatsbranschen.

Hans satsning Beast Burger lanserades för första gången i december 2020 som en spökrestaurang – endast hemleverans via hemkörning-app av hamburgaren och allt tillagades i samarbete med samarbetsrestauranger – som börjar med leverera från 300 platser och expanderar sedan till 1 000 platser i USA och Europa. I juli 2021 meddelade YouTubern på Twitter att han redan hade tjänat 100 miljoner dollar i intäkter från verksamheten. Skriver Fortune

Tusentals människor packade in i shoppingkomplexet över flera våningar. De skanderade. De viftade med handgjorda skyltar som meddelade att de hade kört 15 timmar bara för att vara där… De hängde sig över balkonger för att få en glimt av deras ikon.

Tio minuter innan restaurangöppningen uppskattade det att över 10 000 personer redan stod i kö.

I feel pretty good about serving all you but anyone else coming idk maybe come tomorrow/later tonight haha – Skrev han på Twitter

MrBeast hävdade att hans invigning slog världsrekordet för flest hamburgare som säljs på en dag av en enda restaurang. Det har inte bekräftats ännu, och Guinness World Records kräver bevis: ”Skicka oss siffrorna, Jimmy”, skrev kontot på Twitter. En sak som onekligen är sann: Inte ens de mest hypade, kändisbesökta restaurangerna ser inte såna här folkmassor, trots MrBeasts mycket genomsnittliga matutbud. 

David Holm

Big swinging dick at the cracker factory

Klicka för att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fler artiklar i Bilder

Till toppen