Följ oss

NY Ranger har lyckats sy på ett C på tröjan!

Underhållning

NY Ranger har lyckats sy på ett C på tröjan!

NFL

NY Ranger har lyckats sy på ett C på tröjan!

Ända sedan NY Rangers trejdades Ryan McDonagh vid deadline 2018, har de inte haft bråttom att slänga på det där ”C” på en ny tröja. Även förra säsongen, i ett hav av suppleanter, väntade organisationen på att se vem som skulle resa sig från mängden.

Idag har de sin man och det är försvararen Jacob Trouba!

Trouba har varit ett hett ämne bland blåtröjornas trogna hockeyfans. Hans 8 miljoner dollars prislapp är under konstant granskning och ifrågasatt av fansen och media . Han är inte den perfekta försvarsspelaren och kan vara benägen att göra mycket slarviga misstag, oavsett om det är en olämplig omställning från tappad puck eller ett defensivt misstag. Men om du för en sekund tror att den 28-åriga blåtröjan inte är kaptensmaterial så har du skygglappar på dig.

Uppenbarligen är det svårt för oss utanför omklädningsrummet att bedöma hur viktig Trouba är när det gäller ledarskap utanför isen. En kapten behöver inte vara superstjärnan i laget, men behöver ha rösten och pondusen att föra laget tillsamman, i och utanför isen, att ha någon som inspirerar till fight och trycker för vinst. Sammantaget har hans lagkamrater inte uppvisat något annat än beröm ända sedan han skrev på med New York.

Han gör allt och allt som hans team behöver och det finns inget bättre typ av spelare att leda en ung kärna med gott exempel.

David Holm

Big swinging dick at the cracker factory

Klicka för att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fler artiklar i Underhållning

Reklam Northern Hooligans Shop

Populära

Facebook

Reklam Northern Hooligans Shop
Till toppen