Följ oss

Nya svenska filmen Stammisar

Nya svenska filmen Stammisar

Vi pratar ofta om att vi vill se svensk film utvecklas och våga mer men den här gången blir vi rätt förvånade över vad vi ser ..

En film där all dialog rimmar? Hoppas inte filmskaparna på djupt vatten simmar men visst, vi ger den en chans och håller tummarna för briljans!

Glöm inte att prenumerera om ni gillar våra recensioner om de senaste filmerna som kommer ut på bio och streaming! Detta gäller även recensioner på svenska filmer som få kanaler recenserar. Generellt så försöker vi hålla dessa spoilerfria, men vi säger till om vi spoilar!

Stammisar är en svensk drama-romantikfilm från 2022 i regi av Måns Nyman efter ett manus av Nyman och Kristoffer Malmsten. Filmen hade biopremiär i Sverige den 2 september 2022, utgiven av TriArt Film.

 

TT – Karin Svensson Betyg: ++++
En vanlig fredagskväll på Södermalm får ett nytt skimmer i Måns Nymans ”Stammisar”. Relationsgrubblerierna avlöser varandra i en spretig men sprudlande spoken word-musikal – på rim.

MOVIEZINE – Betyg 4/5 Drömsk rak romantik i kubik! En sommarvarm natt i Stockholms innerstadsskikt, en kärleksskatt som ger skratt på sikt. Om tuffingar och tofflor, grillraggarnollor och skimriga dejtingfållor. Gulligt, öppet och rakt om dagens love-it-klimat.

Sam och Sebbe Snackar

Sam & Sebbe Snackar, för dig som är intresserad av film och serier! Generellt recenserar vi bioaktuella filmer, men då och då kanske vi recenserar en filmklassiker eller serier som vi tycker är intressanta för tillfället.

Klicka för att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fler artiklar i Poddar

Reklam Northern Hooligans Shop

Populära

Facebook

Reklam Northern Hooligans Shop
Till toppen