Följ oss

Paddy laddar inför en sista fight

Bilder

Paddy laddar inför en sista fight

Paddy laddar inför en sista fight

 

Om du har följt  Paddy ”The Baddy” Pimblett på sociala medier under de senaste veckorna (och såg hans senaste Cage Warriors-kommentarframträdande) borde detta meddelande inte komma som en alltför stor överraskning.

Han har tränat, bantat och är väldigt öppen om att han vill komma med i årets sista pay-per-view.

Det handlade bara om att hitta rätt motståndare, som råkar vara UFC-veterinären Jared Gordon (19-5).

Denna match-up har haft en del hype på sig ett tag, eftersom Jared Gordon först hängde ut Paddy i oktober förra året efter en seger över tidigare Cage Warriors Champ (och lagkamrat till Paddy) Chris Fishgold. Han har efter det varit med i ett flertal olika podcast och gått ut med att han vill ha matchen mot Paddy. 

Tror detta blir ett tuff matchning och en rejäl fight! UCF har haft svårt att få till riktiga penga-fighter som genererar bra köp på play per view. Hoppas att den här fighten inte ställs in i sista minuten pga låga försäljningssiffror 

Pimblett fått motta kritik från såväl fans som kollegorna för sina rejäla viktnedgångar. Pimblett sticker inte under stolen med att han är en passionerad matälskare och har tidigare sagt att han föredrar att vara fet och glad än i toppform och eländig. 

David Holm

Big swinging dick at the cracker factory

Klicka för att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fler artiklar i Bilder

Reklam Northern Hooligans Shop

Populära

Facebook

Reklam Northern Hooligans Shop
Till toppen