Följ oss

Paddy The Baddy VS Jake Paul 1$ fight

Underhållning

Paddy The Baddy VS Jake Paul 1$ fight

Paddy The Baddy VS Jake Paul 1$ fight

Paddy ”The Baddy” Pimblett gjorde en kommentar om att Jake Pauls sista match möjligen var fixad, Paddy sa i huvudsak att även om Jake Pauls boxning har blivit ganska bra, tror han att Pauls kamp mot Anderson Silva var fixad och det köpte inte Jake Paul som gick ut via twitter och erbjöd Paddy en sparring match värt 1 miljon dollar. 

Min syn på det är ganska enkel, visst, det ser konstigt ut när det spelas upp sådär, kan vara att vi missar en bildsekvens men i det här delen av fighten är Silva helt slutkörd och klarar knappt av att stå upp, ännu mindre fightas ordentligt. 

Jag tror definitivt inte att Pauls slagsmål är fixade; han har bara varit en mästare i att välja de perfekta motståndarna på sin boxningsresa. De blir långsamt bättre och bättre, och blir allt större namn – men de är alla gamla, långt ifrån sin prime och i en lite främmande sport

Jag älskar Paddy som har seglat upp som en ikon inom UFC på otroligt kort tid och kommer hålla tummarna för honom alla dagar i veckan men jag tycker att det är galet att föreslå att han ska ta en match mot Jake Paul. 

David Holm

Big swinging dick at the cracker factory

Klicka för att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fler artiklar i Underhållning

Reklam Northern Hooligans Shop

Populära

Facebook

Reklam Northern Hooligans Shop
Till toppen