Följ oss

”Prey” är den bästa predatorfilmen sedan originalet!

PRAY

”Prey” är den bästa predatorfilmen sedan originalet!

Allt kring Yautja (vad arten egentligen heter) från dess vapen, teknologi och färdigheter är fascinerande. Dessa monster är enbart stolta över att jaga det bästa bytet i universum. Det är under dem att döda de svaga/försvarslösa. Om du visar att du är värdig en strid strävar de efter att slita dig sönder och samman!

Sedan originalet har det  tyvärr varit väldigt få ögonblick där franchisen har nått upp till förväntningarna. Hulus ”Prey”, som kom ut i fredags, kan mycket väl vara den bästa Predator-filmen vi har sett sedan originalet.

Som en snabb sammanfattning av hur dåliga dessa filmer har varit, var The Predator utan tvekan en av de sämsta filmerna jag någonsin sett. Hade en dålig känsla när Olivia Munn valdes som en av skådespelarna men jag gav det ändå ett försök.  Jag tror att filmen på egen hand försökte avsluta franchisen där och då. Om du betalade för att se det på biografer förtjänar du en återbetalning tillsammans med en personlig ursäkt.

Predator 2 där vi ser utomjordingen besöka en modern stad, var hemsk och slog originalet rakt i ansiktet. ”Hej, du gjorde den här fantastiska originalfilmen, låt oss förstöra den!

Alien vs. Predator-filmerna var bra i teorin och det är ungefär det. Jag gillade faktiskt vad de gjorde med Predators där monstren kidnappade ett gäng hemska brottslingar och satte dem på en främmande planet för att bli jagad. Tillräckligt lagom med intrig, tillräckligt bra action, gedigen rollbesättning. Jag begär verkligen inte så mycket här..

Vilket för oss till Pray. Prey utspelar sig i Comanche-nationen för 300 år sedan och berättar historien om Naru (spelad av Amber Midthunder), en skicklig krigare som uppfostrats av jägare på de stora slätterna. När faran hotar hennes folk tänker hon inte bli ett byte. Hon tar sig an vad som visar sig vara ett högt utvecklat utomjordiskt rovdjur med avancerade vapen.

DEN HÄR ÄR RIKTIGT BRA! 

David Holm

Big swinging dick at the cracker factory

Klicka för att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fler artiklar i Underhållning

Reklam Northern Hooligans Shop

Populära

Facebook

Reklam Northern Hooligans Shop
Till toppen