Följ oss

Sam & Sebbe Snackar

Poddar

Sam & Sebbe Snackar

Sam & Sebbe Snackar

”Som amerikan eller britt kan du berätta om en hjältes resa. Du kan berätta en historia som har en viss stolthet i slutändan, som har en känsla av att något har åstadkommits och något hedervärt har gjorts. I Tyskland är krig inget att vara stolt över.

Det finns en känsla av skam, skuld, skräck, terror, ansvar gentemot historien. Det är en börda som man växer upp med. Jag ärvde det.

Det finns i mitt DNA. Och det DNA kommer att påverka varje kreativt beslut och förhoppningsvis göra en film som är intressant att dela med andra länder eftersom det är ett annat perspektiv än de amerikanska och brittiska krigsfilmerna.

Det kändes bara som att jag ville få ut det ur mitt system och dela det med andra och berätta den historien. Och att göra en specifikt tysk film.” – Edward Berger, regissör

Sam och Sebbe Snackar

Sam & Sebbe Snackar, för dig som är intresserad av film och serier! Generellt recenserar vi bioaktuella filmer, men då och då kanske vi recenserar en filmklassiker eller serier som vi tycker är intressanta för tillfället.

Klicka för att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fler artiklar i Poddar

Reklam Northern Hooligans Shop

Populära

Facebook

Reklam Northern Hooligans Shop
Till toppen