Följ oss

Sir Lewis Hamilton, officiellt delägare i Denver Broncos!

Bilder

Sir Lewis Hamilton, officiellt delägare i Denver Broncos!

Photo: Shutterstock

Sir Lewis Hamilton, officiellt delägare i Denver Broncos!

Den 7-faldiga Formel 1-världsmästaren, Sir Lewis Hamilton, officiellt blivit delägare i Denver Broncos!

Den 7-faldiga Formel 1-världsmästaren, Sir Lewis Hamilton, officiellt blivit delägare i Denver Broncos! Lewis Hamilton har Formel 1-rekordet för flest karriärsegrar med 103 totalt. Han är en vinnare rakt igenom!

Oväntade nyheter från legendariska britten, Sir Lewis Hamilton! Väntar nästan med spänning tills den dagen han kliver av F1 och då har en möjlighet att få tala mer fritt, exponera sig själv i media under egna förutsättningar. 

Inga ekonomiska detaljer har offentliggjorts om affären, men den så kallade Walton-Penner Family Ownership Group tillkännagav Hamiltons ankomst i ett kort uttalande.

”Vi är glada att välkomna Sir Lewis Hamilton till vår ägargrupp. Han är en mästarkonkurrent som vet vad som krävs för att leda ett vinnande lag och en ivrig förespråkare för global jämlikhet, även inom sin egen sport. Med över 100 tävlingsvinster anses Lewis vara den mest framgångsrika F1-föraren genom tiderna. Hans motståndskraftiga anda och standard för excellens kommer att vara en tillgång för ägargruppen och Broncos organisation”, står det i uttalandet.

David Holm

Big swinging dick at the cracker factory

Klicka för att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fler artiklar i Bilder

Reklam Northern Hooligans Shop

Populära

Facebook

Reklam Northern Hooligans Shop
Till toppen