Följ oss

Skandal på fisketävling!

Underhållning

Skandal på fisketävling!

Skandal på fisketävling!

Två tävlande stoppade gös med blybollar: SE KLIPPET

Två tävlande stoppade gös med blybollar i ett upplägg som fångades efter att turneringsledaren och deltagarna blev misstänksamma.

Jason Fischer blev misstänksam när de fem fiskarna som han uppskattade till cirka fyra pund vardera – eller totalt 20 pund – vägde in på nästan 34 pund. Deltagarna vid en fisketurnering i Cleveland i fredags hade också tvivel. ”Ingen chans”, sa en man.

Mr. Fischer, ledaren för turneringen, känd som Lake Erie Walleye Trail, inspekterade en av gösarna och kände ett hårt föremål i magen som verkade onaturligt. ”Det är inte som att de äter stenar,” sa han.

Han tog tag i en kniv och skar upp fisken medan Jacob Runyan, en medlem av det tvåmansteam som presenterade den för vägning, tittade på. De följande ögonblicken skakade den konkurrensutsatta fiskevärlden.

”We got weights in fish” Mr. Fischer skrek och höll upp en blyboll i storleken av ägg som han plockade från fisken i ett dramatiskt ögonblick fångat på videor som lagts upp på nätet.

Han talade sedan direkt till Mr Runyan som om han var en arg domare som kastade ut en oregerlig spelare. ”Stick härifrån!” ropade han! 

Medlemmar ur folkmassan anklagade männen för stöld och krävde att polisen skulle tillkallas.

Mr. Runyan och hans lagkamrat, Chase Cominsky, skulle ha slutat på första plats och fått ett pris på cirka 30 000 $, men de diskvalificerades.

Undrar om det var värt det nu när fuskandet har exploderat rakt tillbaka i ansiktet på dem? 

Fuskande duon men sin ”vinst”
David Holm

Big swinging dick at the cracker factory

Klicka för att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fler artiklar i Underhållning

Reklam Northern Hooligans Shop

Populära

Facebook

Reklam Northern Hooligans Shop
Till toppen