Följ oss

Skellefteå V75 analys

Bilder

Skellefteå V75 analys

Skellefteå V75 analys

Känns som en greppbar omgång! Kan eventuellt vara ett tillfälle för en merbong*.

ATG

⭐️ Känns som en greppbar omgång!  Kan eventuellt vara ett tillfälle för en merbong*.

Avd 1:

Skulle kunna vara en spik direkt på 9 Laredo Boko. Men jag har flertalet andra bra spikar så därför väljer jag att gardera detta loppet pga att löpningsförloppet kan ställa till problem. Främsta motståndaren är 10 I Can Steel.

I Norrland så har vi tre kuskar jag ofta lutar mig mot, Ove A Lindqvist, Hanna Olofsson & Tomas Pettersson, så deras tre uppsittningar följer med samt en skräll i 2 Thai Knight

Spelförslag: 2, 4, 5, 7, 9, 10.                                        

(Eventuell spik. 9. Laredo Boko)

Avd 2:

Här har vi ett mer öppet lopp med mindre kända hästar. Bäst är nog 5 Timo Jutila. Dock vart de fel förra loppet när han hamnade i tredje och lyckades inte ta sig förbi och sedam svalnade och gjorde en riktigt usel prestation. Är han på topp så ser de annorlunda ut.

Kort distans så jag plockar med dem som ligger i främre träffen och hoppas att dem gör upp om de. Plockar även med en 3åring som sprungit med i högt tempo och gjort de bra i sina starter, 8 Burn Notice. Tror dock de blir svårt att nå fram.

Spelförslag: 2, 4, 5, 8.

Avd 3:

Spik 1 Stjärnblomster. Jag gillar dock när hon går i ryggar och spurtar ner alla i slutskedet, men då de är kort distans så hoppas jag hon tar starten och har lite respekt med sig och därefter rinner utan enkelt på upploppet.

Spelförslag: Spik 1 Stjärnblomster

Avd 4:

Här blir ett intressant lopp. Jag vet inte riktigt hur bra 5 Olly Håleryd är, men jag är nöjd med förra loppet och tror den kommer bli bättre och bättre. Två hästar jag däremot vet kommer göra bra lopp är från mellanvolten, 9 Juno Beach & 12 Invidia.

Spelförslag: 5, 9, 12

Avd 5:

Kort distans och bättre spår än sina konkurrenter, bästa hästen vinner. Spik 3 Readly Lavec!

Spelförslag: Spikförslag: 3 Readly Lavec

Avd 6:

Spik tre i denna omgången, 10 L.L.Royal. Lång distans är inga problem alls, han är både snabbare och starkare än de flesta här. Det blir att avancera tidigt och släppt till ledningen. Två lugna varv och löper undan på lätta ben först över mållinjen. 

Om något skulle hända favoriten så ligger 7 Albert Zonett först bakom.

Spelförslag: Spik! 10 L.L.Royal

Avd 7:

Känns som att vi har två hästar av de bättre slaget varav ena har betydligt bättre läge, 3 Fabulous Pellini & 12 Devils Tongue. Då jag gått tunt i flera lopp så har jag valt att ta med två spurtstarka hästar som man kan sitta och hålla tummarna för i sista avdelningen. 2 Just celebration & 6 Ellis Pride 

Spelförslag: 2, 3, 6, 12

Bild: Travronden.se

Merbong* 

Tror man på låg utdelning kan man välja att spela sitt system flera gånger.

  • V75 – 5 000 system är max gränsen.

Detta exempel är ett system med två rader, en rad där häst med startnummer 7 och en rad där häst med startnummer 11 är med i avdelning 1. Utöver dessa två hästar så har vi spikat i resterande lopp. 
Ju fler hästar du lägger in per avdelning, desto fler rader kommer du att få.

I vårat exempel har vi radantal ”2” och varje rad kostar 50 öre. Tror du på låg utdelning, kan du lägga en enkelrad eller i detta exemplet (2) rader och spela systemet flera gånger.

⭐️Spontant, visste du inte vad merbong var sen innan, försöka då inte spika dig igenom en hel omgång, du har större chans att simma bröstsim till månen. Lägg 100kr på en Harry boy istället.  

Figaros travsnack

Brinner för trav, spelar efter min egna analys, går för att vinna dem stora pengarna. Rygga gärna mina spel eller ta del av tips.

Klicka för att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fler artiklar i Bilder

Reklam Northern Hooligans Shop

Populära

Facebook

Reklam Northern Hooligans Shop
Till toppen