Följ oss

Sophie Elise knarkfest med kungahuset?

Underhållning

Sophie Elise knarkfest med kungahuset?

Sophie Elise knarkfest med kungahuset?

Sophie Elise har 580 tusen följare, Nora Haukland 71 tusen. Den sistnämnda är Marius Høibys pojkvän, Mette-Marit av Norges son… Årets Instagram blunder eller ett skevt pr-trick?

Jag bryr mig ärligt talat inte om vad de väljer att göra med sina egna liv, men att använda droger är nu så normalt att de inte ens försöker dölja det… 

Nora och Marius

Min TikTok-video om den suspekta bilden från Sophie Elise’s egna Instagram fick 100k visningar på 3h innan videon släcktes ner.. Är detta årets klantigaste post på instagram eller skevt försök till ett pr-trick? Både Nora och Sophi har slutna konton på Instagram, så går en uppgjort bild viral på nätet så kommer förfrågningarna om att få följa dessa töser hagla in.

Smart pr-drag av Nora som dejtar hovet eller Sophie som har podcast kontrakt med NRK , norska motsvarigheten till SVT?.. Inte speciellt men kanske bättre än konsekvenserna av att hänga ut sig själva som droganvändare. 

Sociala medier är iallafall snabba på att radera inlägg som handlar om detta.. Mads Hansen Instagram inlägg som snabbt gick viralt försvann lika fort som min TikTok-video

David Holm

Big swinging dick at the cracker factory

Klicka för att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fler artiklar i Underhållning

Reklam Northern Hooligans Shop

Populära

Facebook

Reklam Northern Hooligans Shop
Till toppen