Följ oss

Sveriges värsta hockeyfans

Bilder

Sveriges värsta hockeyfans

Sveriges värsta hockeyfans

 
Idag tänkte jag ranka Sveriges värsta fans. Detta är ingen smickrande lista eller det beror väl lite på hur man ser det.
 
Plats 5: Luleå
 
Luleåfans denna är lite schizofren då jag tycket att Luleåfansen är en av Sveriges absolut bästa fans men det finns heller ingen fansskara som är så jobbig att ha att göra med när det går dåligt för klubben och missnöjet sprider ut sig. Speciellt detta året då man fortfarande slickar såren från i fjol och maskineriet i laget knackar då blir supportrarna nästan olidligt jobbiga på Twitter och andra sociala medier.
 
Plats 4: Rögle
 
Rögle hade detta var förra året så hade Rögle cementerat sig stabilt på en första plats utan konkurrens. Rasistiska ramsor och hyllningar till Jackie Arklöv är väldigt magstark även för en så icke PK person som mig. Att supportrarna lugnat ner sig i år gör att de kvalar in på en fjärde plats och jag sitter bara och väntar när dessa blöjhuliganer ska skämma ut sig i år igen.
 
Plats 3: Frölunda
 
Aldrig hata bara älska är en betingad slogan i Scandinavium under många år men tittar vi på hur fansen beter sig på nätet så är det just här vi finner de värsta trollen där okunskapen lyser igenom i de olika sociala forumen. Att vara så kaxig och okunnig på en och samma gång är i sig en bedrift och hade det inte varit för ettan och tvåan på denna lista så skulle Frölunda fansen varit både värst och sämst. Att en klubb kan ha så många tangentbordsryttare är nästan skrämmande.
 
Pats 2: Linköping
 
Detta gäng av blöjhuliganer slutar aldrig förvåna år efter år gör man bort sig och man blir aldrig förvånad när det kommer en ny skandal. Detta är imponerande i sig då supportrarna i arenan oftast är tysta saknar inspirerande ramsor och är oftast överröstade av bortasupportrarna i sin egen ”borg”.
 
Plats 1: Kristianstad
 
Kristianstads brigaden är i dag ohotad etta när det kommer till att både vara värsta supportrarna i hockeysverige. Man har under flera år skämt ut sig med flera handlingar som hamnar i media. Senast i matchen mot Tingsryd när man väljer att kasta in ett knallskott på isen.
 
Emil Dufva

Örebros hetsigaste Luleå supporter Big swinging DICK at bortastå!

1 kommentar

1 kommentar

  1. Pingback: Hur gick det för Sveriges värsta hockeyfans? – Struntprat.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fler artiklar i Bilder

Reklam Northern Hooligans Shop

Populära

Facebook

Reklam Northern Hooligans Shop
Till toppen