Följ oss

Taylor Hawkins son uppträder med Foo Fighters!

Taylor Hawkins son uppträder med Foo Fighters!

Igår hölls den första av två Taylor Hawkins hyllningsshower på Wembley Stadium (nästa kommer att vara i Los Angeles den 27 september) och det var en minst sagt otroligt känslosam kväll med rock n’roll musik.

Otroligt många bra kombinationer av uppträdanden men när Dave Grohl, Pat Smear, Nate Mendel, Chris Shiflett och Rami Jaffee intog scenen för Foo Fighters avslutningsset, då började tårarna verkligen att rinna.

De öppnade upp med det kanske mest känslomässiga framträdandet jag någonsin sett på en rock n’ roll-show och gjorde ”Times Like These” som om de hade varit på turné precis innan Taylors bortgång.

Dave Grohl kämpade för att ta sig igenom de första raderna innan han bröt samman i tårar, men publiken på Wembley var där för att lyfta upp honom och vilken uppslutning från publiken det var! Vilket lät Foo Fighters komma igång igen..

En sista trummis anslöt sig sedan till Foo Fighters i slutet av kvällen: Shane Hawkins, Taylors 16-årige son – för ett fantastiskt, otroligt känslosamt framförande av ”My Hero”… Jisses säger jag bara.

Vilket ögonblick. Det är galet hur mycket han spelar som sin pappa redan. Från snurrandet av trumpinnen  till den hårt slående rockstjärnans energi, till och med ansiktsuttrycken – det går helt enkelt inte att förneka att han är en Hawkins. Jag kan inte föreställa mig vilken styrka det tog för honom att ta sig upp där framför ett utsålt Wembley Stadium, men jag lovar dig att han gjorde sin far stolt.

David Holm

Big swinging dick at the cracker factory

Klicka för att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fler artiklar i Underhållning

Reklam Northern Hooligans Shop

Populära

Facebook

Reklam Northern Hooligans Shop
Till toppen