Följ oss

Trump får tillbaka sina sociala konton!

Underhållning

Trump får tillbaka sina sociala konton!

Trump får tillbaka sina sociala konton!

Notis: Så tråkigt med politik och högt skrikande galenpannor från höger och vänster men måste ändå skriva om att en sån vattendelare till politiker som nu får sina sociala kanaler tillbaka!

Donald Trump får nu göra comeback till sociala medier – Meta, företaget som äger Facebook och Instagram, avslutar sin avstängning – men det kommer med några regler.

Meta gjorde tillkännagivandet på onsdagen och sa att kontona kommer att återställas under de kommande veckorna – och noterade att användarna borde kunna höra vad politiker har att säga för att kunna fatta välgrundade beslut.

Meta fortsätter, ”Avstängningen var ett extraordinärt beslut som togs under extraordinära omständigheter. Det normala tillståndet är att allmänheten ska kunna höra från en tidigare president i USA, och en deklarerad kandidat för det ämbetet igen, på våra plattformar .”

Kommer presidenten använda sina sociala kanaler? Jag tror han kommer öppna upp för det nu när han får tillgång till alla de större sociala plattformarna men han har inte använt sig av twitter än så länge.. 

Kom ihåg att Twitter – som verkade vara hans favorit – uppmanade att permanent förbjuda ex-prezen … och hävdade att han var för farlig för dess app, men Elon Musk har ångrat det beslutet. Trump har ännu inte skickat en tweet sedan han stängdes av, utan använde istället Truth social.

David Holm

Big swinging dick at the cracker factory

Klicka för att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fler artiklar i Underhållning

Reklam Northern Hooligans Shop

Populära

Facebook

Reklam Northern Hooligans Shop
Till toppen