Följ oss

V75 Borlänge – Analys🐴

V75 Borlänge – Analys🐴

Svajiga omgångar senaste tidenKänslan på förhand är riktigt kul, väldigt bra kvalite på loppen!

Avd 1:

Öppnar upp omgången med en spik. Tycker att loppet är öppet, men finns roligare drag i omgången och därav tar jag ställning direkt.

Spikar 3. Hannibal Face. Tror att han kommer få en mindre bra start om hamnar rätt dåligt på de från start. Däremot så kör Magnus Djuse som ändå är offensiv. Tror han kör framåt i tidigt skede och bråkar med ledaren från utsidan.

Spelförslag: Spik 3 Hannibal Face. 🐴

Avd 2:

Tycker att Grisle Odin G.L. imponerar varje gång. Visste att de var en stjärna från start. Har dock den lilla hästen med i fältet som man icke får glömma. 10. Todin. Han har fångat mitt intresse och brukar kunna vara med långt fram. Låser loppet på dessa.

Spelförslag: 8, 10

Avd 3:

Kort distans och känslan säger att man bara ska spika Nurmos, Seismic Wave här. Dock har han inte visat de man trott om han sina senaste lopp. Därav garderar jag brett.

Om inte Global Badman plockar ledningen eller landar utvändigt och gör loppet till ett sömnpiller så tycker jag att vi har två intressanta hästar som kan gasa. Omöjliga lägen, men när man ändå garderar så följer dem med Clickbait & Sonowstorm Hanover.

Spelförslag: 3, 6, 8, 9, 11

Avd 4:

Känns som ett trehästarslopp. Cala Mayor De B, Edima & Nanny’s Girl. Svårt att se hur de utspelar sig, så jag valde att välja mellan kuskarna jag håller högre för att urskilja dessa mot varann. Spiken landar på Andreas Lövdal som har varit het.

Spelförslag: Spik 9 Edima* 🐴

Avd 5:

Är mest spänd på 8. Pop Una Cabeza som nu får proffskusk i sulkyn i form av Örjan Kihlström. Bakom där håller jag hästarna 2 & 3 högre än resterande, både vad de gäller häst och spår.

Spelförslag: 2, 3, 6, 8, 11

Avd 6:

6 Global Crusader är ingen häst vara lopp fastnat på näthinnan, så behövt se över loppen som denna vinnarmaskin gjort.

Däremot så gillar jag verkligen Ruger, där har vi intryck! Tror övriga i loppet är chanslösa. Plockar hästarna från springspåret och sen tror jag de blir långa 2,5 varv.

Spelförslag: 5, 6, 7

Avd 7:

L.L Royal har gjort alla rätt och kommer vara min favorit i loppet. Däremot så pratade man om Bugatti mot alla senast han var ute, då var han två. Tycker motståndet är lättare denna gång, så dessa två är ett måste.

Spelförslag: 3, 4, 6, 8

L.L Royal
Figaros travsnack

Brinner för trav, spelar efter min egna analys, går för att vinna dem stora pengarna. Rygga gärna mina spel eller ta del av tips.

Klicka för att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fler artiklar i Poddar

Reklam Northern Hooligans Shop

Populära

Facebook

Reklam Northern Hooligans Shop
Till toppen