Följ oss

V75 Färjestad – Figaros Travsnack

Bilder

V75 Färjestad – Figaros Travsnack

V75 Färjestad – Figaros Travsnack

V75 Färjestad 17/9 JACKPOT 52 miljoner! 

Avd 1:

Vi går hårt in och spikar direkt, tror 1 Asnaur Dei Rum* håller upp ledningen och stretar emot hela vägen. Aragorn As* är både stark och snabb, men kommer inte förbi och bör inte ta ner favoriten utvändigt. Skulle dem bråka för mycket med varann så kan dem bjuda in en tredje som haft fin form och startat på väl sista tiden, 8 Run N’cola

Spelförslag: Spik. 1 Asnaur Dei Rum* ⭐️

Avd 2:

Kan vara ett väldigt jämnt lopp, men utgår från intrycken jag fått från hästarnas senaste prestationer. 1 Crown Wise as kommer förmodligen hålla upp ledningen och därifrån slås. 6 Theycallmesixten imponerade senast i långloppet. Känns som att hästen mer att visa. Även 7, 8, 10 kan var med och göra upp. 

Spelförslag: Lås på 1 & 6.

Avd 3:

Världens bästa kallblod vinner. Absolut har han motstånd, men man ska inte tänka för mycket här. SPIK!

Spelförslag: Spik 6 Odd Herakles* ⭐️

Avd 4:

Tre hästar jag gillar starkt här och en som får följa med

Senast hade jag god känsla för 9 Holdfast am. Då hade han sämre läge och tuffare bana att jaga ifatt på, samt var 0% spelad. Där vart han slagen på håret. 3 Quenchless Tile är näst intill ostoppbar från ledningen, svår att ta sig förbi. 2 Black Fire med Gustav Johansson. Absolut så är hästen intressant, men Gustav är ung och sätter färg på alla lopp han deltar i. Han tävlar och vill vinna varje gång. Sen hästen som följer med är 5 John King Boko, Timo Nurmo har form på stallet och alla hästar därifrån levererar nu.

Spelförslag: 9, 3, 2, 5

 

Gustav Johansson som varit stoppad för att tävla, pga sin ålder, ATG reglerade om i regelboken förra året och stoppade alla spel på kuskar under 18 år, vilket resulterade i att kusktalangen i praktiken vart stoppad från att köra. Nu är han 18 år och är aktiv på tävlingsbanorna igen!

 

 

Avd 5:

2 Mister Hercules kanske bara går ut och vinner detta plättlätt. Men de gångerna jag har spikat han så har han varit över 70% spelad och förlorat båda. Så därav har jag givit upp de förtroendet. Garderar med två hästar som alltid är snabba och kommer tillslut, 6 Jaguar dream & 9 Global Welcome.

Spelförslag: 2, 6, 9

Avd 6:

Detta känns som ett tre hästarslopp där jag har svårt att placera dem. 4 Ruger, 7 Chestnut, 9 Hobart. Känslan ligger på att Hobart kommer göra ett lopp då han var stallskrik sist och hamnade dessvärre i galopp. Nya tag och revanschlysten! Har även med starke 14 Hulken Sisu ❗️

Spelförslag: 9, 4, 7, 14

Avd 7:

Öppet lopp, tror att alla har en chans här.

5 Bandido Gar är väl bäst när den fungerar, tråkigt nog känns de inte alltid så stadigt. Bättre senaste starterna än föregående år. 7 Bo C har kommit igång nu och gjort bra ifrån sig. Han klarar distansen bra men ska helst inte gå i dödens mot de här motståndet. 8 Falcon Eye med Eirik Höitomt, hans ändå uppsittning på V75 den här veckan. Han brukar inte gå vinstlös när han deltar.

Spelförslag: 5, 8, 7, 10, 4

 

Figaros travsnack

Brinner för trav, spelar efter min egna analys, går för att vinna dem stora pengarna. Rygga gärna mina spel eller ta del av tips.

Klicka för att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fler artiklar i Bilder

Reklam Northern Hooligans Shop

Populära

Facebook

Reklam Northern Hooligans Shop
Till toppen